.

.

Т‑образен Остър Панта, 10ШТ 1/2 Остър Фитинг Пластмасов Чай Пластмасов Фитинг за PVC Тръби за гумени маркучи(T Три ниво 6.4)

Т‑образен Остър Панта, 10ШТ 1/2 Остър Фитинг Пластмасов Чай Пластмасов Фитинг за PVC Тръби за гумени маркучи(T Три ниво

BGN 8.07

Наличност
На склад

Устойчиви на радиация, добра устойчивост на растворителям, химикали, вода и други неорганическим сряда.Пластмасови бодлив фитинги може да се използва в комбинация с PVC, PU, гумени маркучи или тръби.Външната и вътрешната стени са гладки, трайни, леки и компактни.Изключителна изработка, надеждност и безопасност.Издържат на натиска на 125psi (70°F) и температурата от-9 F до 175 F, но не маслостойкий.Пластмасови Т‑образна бодлив съединение, произведено от висококачествен полипропилен материал, издръжлив.Функция : 1. Пластмасови Т‑образна бодлив съединение, произведено от висококачествен полипропилен материал, издръжлив.2. Външната и вътрешната стени са гладки, трайни, леки и компактни.Изключителна изработка, надеждност и безопасност.3. Издържат на натиска на 125psi (70°F) и температурата от-9 F до 175 F, но не маслостойкий.4. Пластмасови бодлив фитинги може да се използва в комбинация с PVC, PU, гумени маркучи или тръби.5. Стабилна на радиация, добра устойчивост на растворителям, химикали, вода и други неорганическим сряда.Спецификация : Тип елемент : 3-Way Plastic Fitting Commodity Материал : PP (полипропилен)Употреба : Подходящ за фармацевтични продукти, храни и напитки, лаборатории, химическа обработка и преработка, печат и етикетиране на Списъка с пакети : 10 x 3-Way Plastic Joint.

Опции за продукта

Item Type:
 3 Way Plastic Fitting
Commodity Material:
PP (Polypropylene)
Uses:
Suitable for Pharmaceuticals, Food and Beverages, Laboratories, Chemical Processing and Processing, Printing and Labeling
Package List:
10 x 3-Way Plastic Joint :

Свързани продукти