.

.

4 Яйца на Тиган,Палачинка Омлет Тиган,Котлон, Тенджери 4 Чаши Незалепващо Съдове за готвене Алуминиева Сплав Печени Разделени Яйце Печка, Бургери Тиган за Закуска,П?

4 Яйца на Тиган,Палачинка Омлет Тиган,Котлон, Тенджери 4 Чаши Незалепващо Съдове за готвене Алуминиева Сплав Печени Разделени

BGN 16.77

Наличност
На склад

???Универсален тиган за яйца - Тиган за яйца с незалепващо покритие, съвместимо с газовата печка.Идеален за приготвяне на омлет,бекон,хамбургери, пържоли,палачинки и всичко останало, което искате с тези яйчни рундовете, нашата 4-чашечная тиган за пържени яйца може да се направи за готвене по-бързо и по-лесно. ????Висококачествен тиган за пържени яйца - Нашата тиган за пържени яйца, изработени от оптимално материал, който е сверхпроводящим, осигурява изключителна задържане и разпределение на топлинна енергия в сравнение с традиционните чугунени тиган. ????НЕЗАЛЕПВАЩО покритие И УСТОЙЧИВОСТ НА ПЕТНА-100% тиган без PFOA осигурява лесно освобождаване и лесна за почистване.Храната лесно се отстранява от тигана.Мраморна антипригарная тиган осигурява здравословно приготвяне на храната почти без масло, осигуряване на по-добър живот за вас и вашето семейство. ❤ За защита незалепващо покритие, моля, използвайте мека гъба или парцал за почистване. ????Бакелитовая дръжка Stay-cool - Бакелитовая дръжка stay-cool притежава добри топлоизолационни свойства и предпазва от изгаряния, а също така се бори с корозия, деформация и ръжда за осигуряване на здравословно хранене и продължителна употреба. ????Добро следпродажбено обслужване - PTFE/PFOA/ОЛОВО/КАДМИЙ БЕЗПЛАТНО.Ние обещаваме, 100% гаранция за качество на продуктите.Тиган за готвене палачинки идва с 30-дневен връщането на парите и гаранция 1 година.Цвят : задочник в 4 чаши.

Опции за продукта

Свързани продукти