.

.

Aicosineg Pack of 3 Push Down Empty Lockable Помпа Dispenser Bottle for Nail Polish and Makeup Remover,Лаборатория, Dentist, Salon Hospital Use 250ml(8.45 oz)

Aicosineg Pack of 3 Push Down Empty Lockable Помпа Dispenser Bottle for Nail Polish and Makeup Remover,Лаборатория, Dentist,

BGN 8.79

Наличност
На склад

【Volume】- Обемът на спорта за изпомпване на алкохолна течност, 250 мл, която може да изтеглите на течността ≤ 250 мл. 【Материал】- Изработена от качествена пластмаса, антикоррозийный, нетоксичен и без мирис, безопасни и екологично чисти. 【Лесна употреба】- Просто поставете памучен тампон отгоре и щракнете върху център на устните, след това течността се издига на повърхността, ще изпълни устна и пропитает памучен тампон. 【Предимство】- Голям отвор за лесно пълнене на кутията създава плътно запечатване, за да се предотврати разливане на течности; не са токсични и вкус, безопасен и екологично чист, прост и красив, лесен за носене, подходящ за пътуване. 【Широко приложение】- Всяка опаковка помпа мускули бутилки може да се приложи към много видове течности, като средство за премахване на лак за нокти, алкохол, средство за отстраняване на грим и друга течност козметика.Aicosineg 250 мл Алкохолни Течност Натиснете Насосный Опаковка. 1. Смогите да се използва за алкохол, средства за снемане на лак, алкохол, средство за отстраняване на грим и т.н. 2.Идеален за дозиране на течност върху памучен тампон, тампони, четки и кърпа за нокти. 3.Натиснете надолу опаковка, и течност веднага се издига на повърхността, не да харчите напразно. 4.Голям отвор за лесно пълнене.Плътно завинчивающееся уплътнение на капака позволява да се избегне проливания и улетучивания.Задължителен контейнер за инструменти за нокти-арт.

Опции за продукта

Свързани продукти