.

.

Пръскачка Мъгла, Празна Бутилка от Спрей за Коса за оформяне на Косата, Бутилка Спрей Салон, Множество Бутилка с Пръскачка за Мъгла, Грижа За Кожата, Градинарство, П?

Пръскачка Мъгла, Празна Бутилка от Спрей за Коса за оформяне на Косата, Бутилка Спрей Салон, Множество Бутилка с Пръскачка

BGN 14.87

Наличност
На склад

Спрей бутилката може да се използва от домакинството прибиране на реколтата до личен управление на грижите за кожата : Многофункционална распылительный флакон може да се използва за фризьорски салони, почистване на дома, грим, грижа за кожата, замъгляване на растенията, душата на домашни животни или птици, и т.н. не е Лесно да почувствате умора на ръцете след продължителна употреба, а конструкцията е предназначена за отвеждане на сила : пръскачка е удобен за попълване, е с ергономична форма, лесно се улавя и се управлява, което намалява умората на ръцете, в сравнение с традиционните опрыскивателями.Две спрей бутилки в различни размери, за да отговарят на различни нужди : 2 елемента мъгла спрей бутилки на разположение, 200 мл и 300 мл капацитет, отговарят на вашите различни нужди.Взема материал ABS, здрав и издръжлив, стабилен и издръжлив.Винаги има място, където можете да използвате спрей : ниско тегло и малки размери, лесни за съхранение и носене, подходящи за дома, училище за красота, фризьорски салон, фризьорски салон на училището и от училището за красота и т.н. Спрей на водна мъгла равномерно във всички посоки за постигане на голям покритие на площ : Равномерно вода, произвеждат поток мъгла, която трае няколко секунди, и спрей на 360 градуса, за бързо и лесно покриване на голяма площ.Спецификация : Тип елемент : Спрей Материал : ABS Обемът на бутилката : 200 мл, 300 мл Размер : 300 мл Празна бутилка : Approx. 6x25 см / 2.4 x 9.8 in 200 мл Празна бутилка : Approx. 5.5 x 19.5 cm / 2.2 x 7.7 in Употреба : може да се използва за различни битови и козметични цели, включително почистване, гладене на дрехи, фризьорски услуги, поливане растения, прием на ароматизатори за въздух, пръскане на етерични масла и др.Кръст Бод Пакет списък : 1x300 мл празна бутилка 1x200 мл празна бутилка Забележка : Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Опции за продукта

Item Type:
Spray Bottle
Material:
ABS
Bottle Capacity:
200ml, 300ml
Size:
300ml Empty Bottle:
Approx. 6 x 25cm / 2.4 x 9.8in
200ml Empty Bottle:
Approx. 5.5 x 19.5cm / 2.2 x 7.7in
Uses:
It can be used for various household and beauty purposes, including cleaning, ironing, hairdressing, watering plants, dispensing air fresheners, spraying essential oils and more.
Package List:
1 x 300ml Empty Bottle :
1 x 200ml Empty Bottle :
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Свързани продукти