.

.

2 Опаковане на Окото Чанта за дрехи XXL Негабаритная Чанта За дрехи е Много Голяма Чанта За пране и Чанта за дрехи Пътна чанта За съхранение на дрехи, Чанти за съхране?

2 Опаковане на Окото Чанта за дрехи XXL Негабаритная Чанта За дрехи е Много Голяма Чанта За пране и Чанта за дрехи Пътна

BGN 38.10

Наличност
На склад

Размер : 24"x24".Материал : cellular окото плат.Автоматично заключване на мълния.Организация за съхранение на пътуване. 2 бр. Описание 1. Супер голям размер : Много големи торби измиване на окото 2pcs 24 инча X 24 инча.Тази голяма чанта за пране може да отговори на нуждите на много хора в изпере.Той има голямо пространство, прави пране на по-адекватна , по-чиста.Подходяща за пране на дрехи, дънки и друга голяма дрехи, както и хавлиени кърпи, чаршафи, покривки, пердета и други предмети от бита.Чанта за дрехи 2. Клетъчна мрежа : Мрежа чанта за дрехи е здрав и удобен.Той е направен от по-тежка чиста кърпа 125гсм.Този чанта окото измиване е по-голяма мрежа,сапун и вода да пропуснат лесно чрез окото и конструкция "пчелна пита" има функция за подстрекателя триене за оптимално почистване.Окото чанта за дрехи 3. Автоматично блокиране с цип : Висококачествен цип чанта за пране на дрехи е с автоматично заключване и защита на интелектуалната цип, за да се предотврати отварянето на торбички за пране на дрехи delicates по време на пране и сушене.А страничен капак може да защити на пералната машина и чанти. 4. Многоцелеви : идеален за опаковане на дрехи.Когато си почивате и да пътувате с приятели, можете лесно да споделят своята дрехи и дрехи приятелите си с помощта на пътни торби за дрехи.Когато споделете перална машина със своите съквартиранти, можете лесно да идентифицира дрехите си с помощта на торбички за пране на пералната машина.Може да се използва, както за съхранение, така и за осъжда на сортиране на дрехите в гардероба си.Това също е чудесен помощник за преместване на дома.Пътна чанта за дрехи. 24" x 24" Cellular mesh материя с автоматично заключващ се цип Организация за съхранение на пътуване.

Опции за продукта

Свързани продукти