.

.

Засмукване Парапет Нескользящий Душ Парапет Нескользящий Улавяне на Сигурността на Парапети за Възрастни хора, за Възрастни хора, Инвалиди, хора с Увреждания, Въз?

Засмукване Парапет Нескользящий Душ Парапет Нескользящий Улавяне на Сигурността на Парапети за Възрастни хора, за Възрастни

BGN 9.19

Наличност
На склад

【Важна забележка】Това устройство нещастници трябва да се прилагат на не-пореста, без текстури, плоски и гладки повърхности, като например стъкло, СУХА плочки, фибростъкло. 【Внимание】Парапет за душата трябва да бъдат приложени преди всяка употреба и не може да се проведе пълно телесно тегло.Не пръскайте върху линията на фугиране.Плочки трябва да бъдат с размер 4"x4" или повече. 【Материал】е Изработена от висококачествена пластмаса, той е здрав, за многократна употреба и водоустойчив в продължение на дълго време на служба.Ергономичен дизайн на изделия за универсална употреба. 【Лесна инсталация】Моля, почистете и подсушете двете повърхности нещастници и стени, дръжте дръжката на душа и силно натиснете издънка на място, след това натиснете ги към стената, колкото се може по-близо, след това напълно да оправи и двамата лост, за да се затегне. 【Мощна подкрепа】Парапети за баня са идеални за употреба в банята, което ви гарантира допълнителна стабилност при влизане или излизане от ваната или душа за безопасно и комфортно преживяване.Идеално за по-възрастни хора, инвалиди, деца и бременни жени.Описание : Всеки един от нашите противоскользящих дръжки за баня се добавя супер силна сила на захващане и допълнителна физическа сигурност в местата, където може да се случи спад, като вана или стъпала без парапети.С негова помощ децата и възрастните хора по-безопасно да се влиза в мокра и скользкую вана.Технически характеристики : Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : композитен материал+ABS + PC Цвят : покритие сребро Всяка издънка на Максимална товароподемност : 7,5 кг Диаметър нещастници : 6,5 см/2,56 инча Размер на дръжките(ДхШ) : Approx. 20x4cm/7.87x1.57in Тегло : прибл. 127 г кръст Бод Пакет включва : 1 х баня устойчива на плъзгане дръжка Забележки : 1. Моля, позволете 0~1 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. 3. В продукта има въртяща употреба на знака.След като защитен филм ще сорвана, моля, инсталирайте я на това място, където тя трябва да бъде инсталиран, и внимателно завъртете, за да е здраво закачите на стената.

Опции за продукта

Свързани продукти