.

.

3 бр Ягодово Блясък За Устни Набор от Антипригарная Чаша,Дълготраен Блясък за устни Не е Лесно да Избледнява, Водоустойчив Матово Червило за устни Черешката Компле?

3 бр Ягодово Блясък За Устни Набор от Антипригарная Чаша,Дълготраен Блясък за устни Не е Лесно да Избледнява, Водоустойчив

BGN 26.56

Наличност
На склад

【3 цвята клубничная матово червило】Набор от червило съдържа 3 красиви класически цветове.Независимо от сезона и грим, клубничная червило може много да отговарят на вашите устни.Най-добрият избор, за да отговори на различните нужди на грим, за различни случаи. 【Набор от матирана глазура за устни】червило с лека чаша не залепва, не избледняват, мат не е суха, се плъзга по устните като aqua за целувка мека гладка.Тънък и лек, мъгла създава моменти мека консистенция като крем мажат влажна и удобна. 【Идеален подарък】Лека текстура и интензивно хидратиране осигуряват шелковистое усещане за безтегловност.подходящ за покупки като лична употреба или като подарък за вашата майка, съпруги, приятелки за рождения си ден, на Деня на благодарността, Коледа или други празници. 【Натурална формула】 Натурални съставки осигуряват лека текстура, а интензивно хидратиране осигурява шелковистое усещане за безтегловност.Не высыхающая матово червило съдържа высококонцентрированные пигменти за получаване на смели резултат, богати текстури и бархатистого усещания. 【Различни случаи】Този гол набор от червило Създава идеалното платно всякакъв начин на устните от неутрални до напредничаво за дневно и нощно съвършенство.Подходящ за целогодишно грим и във всички случаи, особено по време на работа в офиса, срещи, пазаруване, партита. 3 Ягодово комплект кутии Кадифе мат мат устна черешката червило с Гланц за устни Дамски антипригарная чаша Функция : 4 комплекта, всеки комплект съдържа 3 различни цвята на лабиален помадыразмеры опаковка : 10.8*4.3 cm/4.25*1.69 in: Матово покритие, матирана, антипригарная чаша, устойчива, не выцветающая, водоустойчив Съдържание нето 5 гр*3 Пратката Съдържание : 3 червило.

Опции за продукта

Свързани продукти