.

.

NC Новородено Успокояващ Успокояващ Мека Кърпа Заек Кукла Прорезыватель Бебета Комфорт Плашило на Смърт Успокояващ Кормящее Одеяло Допир Играчка Душ Подаръци - Си?

NC Новородено Успокояващ Успокояващ Мека Кърпа Заек Кукла Прорезыватель Бебета Комфорт Плашило на Смърт Успокояващ Кормящее

BGN 7.99

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Разнообразие от приложения, можете да използвате за успокоение на кърпи, хавлии слюнка, умиротворяване на кукли, прорезывателя и т.н. Качествен памук и лен, безопасна за бебета и много омекнат за кожата.Идеалното одеало за спане и прегръдки, можете да го вземете със себе си навсякъде.Мек ярък цвят и сладък дизайн форми заек правят това одеяло е по-интересно и привлекателно, а също могат да допринесат за визуален развитието на детето.Бебешки успокояващ кукли, спални спътници за бебета, памучни и ленени кърпи, успокояващи за новородени.Описание : - Бебешки успокояващ кукли, спални спътници за бебета, памучни и ленени кърпи, успокояващи за новородени. - Качествен памук и лен, безопасни за децата и много мек за кожата. - Мекия ярък цвят и сладък дизайн форми заек правят това одеяло е по-интересно и привлекателно, а също могат да допринесат за визуален развитието на детето. - Идеалното одеало за спане и прегръдки, можете да го вземете със себе си навсякъде. - Различни видове употреба, може да се използва за успокояване на кърпи, слюнка кърпи, успокои кукли, прорезыватель и т.н. Спецификация : - Материал : памук+Linen Size Графика : да се Разшири Размери(Д*Ш) : 56x44cm / 22.05x17.32inch Package включва : 1 Piece Baby успокои кърпа.Забележка : Цветът може да бъде малко по-различно от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.Моля, позволете едно малко отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Опции за продукта

Свързани продукти