.

.

Шампоан Масажна Четка Удобна Масажът Чистящая Четка Фризьорски салон Четка за Фризьори на Салон за Мъже и Жени, за Ежедневна употреба (розов)

Шампоан Масажна Четка Удобна Масажът Чистящая Четка Фризьорски салон Четка за Фризьори на Салон за Мъже и Жени, за Ежедневна

BGN 2.71

Наличност
На склад

【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】Приемането на душата с тази мека четка шампоан за ексфолиране и премахване на пърхот прави косата и кожата на главата по-чисти; Използване като масажор може да облекчи сърбежа, подобряване на кръвообращението, насърчаване на растежа на косата и да се намали загубата на коса. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】Независимо от това, дали сте на път, у дома или в офиса, можете да го използвате, за да се насладят на масаж на главата и почистване на кожата на главата.Разбира се, можете да го използвате и като перфектен подарък за семейството и приятелите. 【ТРАЙНОСТ】Тази четка за шампоан е направена от висококачествен силиконов материал, екологично чист и трайно.Глава на четка е мека и еластична, което позволява почистване на косата, защитава кожата на главата. 【ИНТЕЛИГЕНТЕН дизайн】Тази четка за шампоан ергономични, не се плъзга, удобен е и лесно се държи.Лек, малък по размер, лесна за употреба и переноске, което ви дава добър опит. 【ПРИЛАГАНЕТО на】Той е подходящ за жени, мъже, деца и домашни любимци, също така е идеален за различни прически от дебели или тънки, къси или дълги, и без значение мокри или сухи, дори и за грижа за косата животни.Тази четка може да стимулира акупунктурните точки на главата, масажирайте кожата на главата, успокоява главата си и стреля умора.Той помага за почистване на косата и премахване на пърхота, е изработен от качествен силикон материал, экологичен и е трайна употреба.Характеристика : 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】Вземането на душ с тази мека четка шампоан за ексфолиране и премахване на пърхот, можете да го почистите косата и кожата на главата; Използване като масажор може да облекчи сърбежа, подобряване на кръвообращението, насърчаване на растежа на косата и да се намали загубата на коса. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】Независимо от това, дали сте на път, у дома или в офиса, можете да го използвате, за да се насладят на масаж на главата и почистване на кожата на главата.Разбира се, можете да го използвате и като перфектен подарък за семейството и приятелите. 【ТРАЙНОСТ】Тази четка за шампоан е направена от висококачествен силиконов материал, екологично чист и трайно.Глава на четка е мека и еластична, което позволява почистване на косата, защитава кожата на главата. 【ИНТЕЛИГЕНТЕН дизайн】Тази четка за шампоан ергономични, не се плъзга, удобен е и лесно се държи.Лек, малък по размер, лесна за употреба и переноске, което ви дава добър опит. 【Прилагането на】Той е подходящ за жени, мъже, деца и домашни любимци, също така е идеален за различни прически от дебели или тънки, къси или дълги, и без значение мокри или сухи, дори и за грижа за косата животни. Силикон Допълнителни цветове : син, розов, черен, зелен Осъществяване списък : 1 * Шампоан Масажна четка.

Опции за продукта

Свързани продукти