.

.

Тоалетни Четки Керамична Четка Ръчна изработка, Четка От Неръждаема Стомана С Дълга дръжка, Креативен Дизайн на Тоалетна, Четка За Почистване на Баня, Набор от Дома

Тоалетни Четки Керамична Четка Ръчна изработка, Четка От Неръждаема Стомана С Дълга дръжка, Креативен Дизайн на Тоалетна,

BGN 39.20

Наличност
На склад

Компактна четка, която добре ще се впишат в тесни пространства тоалетната или мивката в банята. 1. Четка приемат дизайн на костюми, за да се избегне случайно настаняване, удобно за съхранение и подобряване използването на пространството. 2. Форма на тоалетната чиния прави вашата баня по-красива и ярка.Уникален външен вид може да се използва за всякакъв вид декорации.Това е не само средство, но и декорация на вашата баня. 3. Криптирана структури, силна способност за почистване, липса на власинките, подвижна глава на четка, замяна на нова глава четки, лесен за употреба. 4. Основата е направена от керамични материали, романная форма на тоалетна не е лесно да се разстрои, той е здрав и се радва на здравословен начин на живот.Декоративна четка и притежателя, с добър външен вид седят до вашия тоалетна; това е едно чудесно допълнение към вашите аксесоари за баня и гарантира, че можете да го намерите, когато се нуждаете от it.Name : Керамична тоалетна щеткаМатериал : керамика + неръждаема стальспецификация : 6,1 инча * 6,1 инча * 12,9 дюймаquickly : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.2. Снимки на продукта не включва продукти, различни от храни.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми.4. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, оставете това е, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли, за да споделят и препоръки, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Опции за продукта

6.1 inches * 6.1 inches * 12.9 inches :
Quickly:
1. Please check the color and size before buying. :
2. Product photos do not include products other than products. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me. :
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Свързани продукти