.

.

liulishop Тоалетни Четки Дълга Дръжка Държач Тоалетна Четка с Основание Четка Прост Дизайн Четка Баня Без Мъртво Ъгъла на Почистване Набор от Тоалетни Четки за Домакин

liulishop Тоалетни Четки Дълга Дръжка Държач Тоалетна Четка с Основание Четка Прост Дизайн Четка Баня Без Мъртво Ъгъла

BGN 48.40

Наличност
На склад

Компактна четка, която добре ще се впишат в тесни пространства тоалетната или мивката в банята. 1. Набор от тоалетни четки : ниско тегло, лесна форма, лек, но не е тромава, просто форма, може да украсят дома, безопасен и чист материал; Материал, смола MS безопасен, безвреден, безвреден за човешкото тяло и може да се използва с увереност. 2. Глава на четка приема подвижни строителни и нескользящую конструкция от стоманена тел, не е лесно да се падне при използване.Старата щеточную глава може да се замени с нова, което е много удобно. 3. Глава на четка почиства без мъртви ъгли, форми и дизайн съответстваща на структурата на тоалетна, която е удобна за почистване на резервоар тоалетна и лесна за употреба. 4. Основата е с изящна изработка, изящна изработка, гладки ръбове и липса на видими чеп, съобразен с изящна изработка.Декоративна четка и притежателя, с добър външен вид седят до вашия тоалетна; това е едно чудесно допълнение към вашите аксесоари за баня и гарантира, че можете да го намерите, когато се нуждаете от it.Name : Комплект за почистване на тоалетна щеткиматериал : (базов) MS смола + (дръжка на четка) металЛспецификация : 14,1 инча * 3.7 инча * 3.7 инча бързо : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.2. Снимки на продукта не включва продукти, различни от храни.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми.4. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли, за да споделят и препоръки, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Опции за продукта

14.1 inches * 3.7 inches * 3.7 inches :
Quickly:
1. Please check the color and size before buying. :
2. Product photos do not include products other than products. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me. :
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Свързани продукти