.

.

Четка за баня кучета QIRG, Четка за груминга кучета Мека четка за домашни любимци с хранителни гума за домашен любимец за душ(blue [четка мехур])

Четка за баня кучета QIRG, Четка за груминга кучета Мека четка за домашни любимци с хранителни гума за домашен любимец

BGN 33.04

Наличност
На склад

Храни гума, мека и комфортна на допир, не поцарапает на кожата на вашия домашен любимец, а също може да допринесе за циркулацията на кръвта.Моющийся и лесно моющийся.Просто изплакнете обилно кошачью четка с вода, за да изтриете цялата козина на зъби и да се подготвят за използване.Той е подходящ за котки и кучета, малки по размер, не заема място, а и е много удобно в переноске.Интегриран дизайн, дизайн на дупки гел за душ, удобен за попълване, проста операция, лесно изтръгне гел за душ.Мултифункционален, може да се използва не само като четка за домашни любимци, но и като четка за къпане на кучета и котки.Функция : 1. Храни гума, мека и комфортна на допир, не поцарапает на кожата на вашия домашен любимец, а също може да допринесе за циркулацията на кръвта.2. Интегриран дизайн, дизайн на дупки гел за душ, удобен за попълване, проста операция, лесно изтръгне гел за душ.3. Мултифункционален, може да се използва не само като четка за домашни любимци, но и като четка за къпане на кучета и котки.4. Моющийся и лесно моющийся.Просто изплакнете обилно кошачью четка с вода, за да премахнете космите на зъби и да се подготвят за използване.5. Той е подходящ за котки и кучета, малки по размер, не заема място, а също и много удобно за използване.Спецификация : Тип елемент : Котка Душ Brush Material : Rubber Product Размер : Approx. 5x5.3cm / 2.0x2.1in Product Тегло : прибл. 23g / 0.8 oz Списък на пакетите : 1 x CAT Душ Brush Note : 1. За да защити козината на домашни любимци, много ще помогне на пръскане с малко количество вода, за тази четка за къпане домашен любимец, за да косата не разлетались.2. Моля‑нека 2-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.3. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Item Type:
Cat Shower Brush
Material:
Rubber
Product Size:
Approx. 5x5.3cm / 2.0x2.1in
Product Weight:
Approx. 23g / 0.8oz
Package List:
1 xCat Shower Brush :
1. In order to protect the pet's hair, spraying a little water on this pet bathing brush will help a lot, so that the hair will not fly around. :
2. Please allow 2‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
3. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти