.

.

Zwj 2-диференцирани Стъклени Рафтове за Баня с Куки Душевое Пространство Алуминиеви Къди Вана Кошница полици За Съхранение на Стенен за Кухня xindekaishi71 (размер : 600 мм)

Zwj 2-диференцирани Стъклени Рафтове за Баня с Куки Душевое Пространство Алуминиеви Къди Вана Кошница полици За Съхранение

BGN 249.94

Наличност
На склад

✽ СИГУРНОСТ И ЗДРАВИНА : Стойка е изработена от закалено стъкло с висока якост, който е трайно при натоварване, не е крехка, безопасно и сигурно. ✽ РАЗШИРЕНО ФЕХТОВКА : солидна ограда, допълнена и утолщенное, интегриран огради обръч за предотвратяване на падащи предмети. ✽ Богат на функции ЗАКАЧАЛКА ЗА ХАВЛИИ : Твърдо адвокатско съсловие кърпи, силен, носещи натоварване, липсата на почивка, отсъствието на избледняване, округленный дизайн, липса на увреждане на кожата. ✽ ПОДВИЖНА КУКА : Стойка с две подвижни куки, които могат да се движат наляво и надясно за по-голямо удобство. ✽ ГАРАНЦИЯ И ОБСЛУЖВАНЕ : Свържете се с нас като с надеждни приятели, ако не се чувствате удовлетворени.Име на продукта : Премиум ShelfМатериал : Пространство aluminum Applicable : санитарен възел, кухня wall Introduction : лесна инсталация Забележка : 1. Ръчно измерване, този продукт може да използва грешката на 1-2 виж 2. От ъгъла на снимане или проблеми със светлина възможни са цветови грешки.3. Продуктът включва само рафтове, други декорации не са включени.За да се гарантира качеството на продукта.След като направите поръчка, ние ще организираме доставка за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти