.

.

Окото Душ Caddy Кошница Портативен за Колежа Общежитието Стая стоки от Първа Необходимост, Вана Caddy Душ Чанта Организатор Мъкна 8 Джобове за Съхранение на Къмпинг, за ?

Окото Душ Caddy Кошница Портативен за Колежа Общежитието Стая стоки от Първа Необходимост, Вана Caddy Душ Чанта Организатор

BGN 9.59

Наличност
На склад

【Дебела висококачествена чанта за баня】Чанта за душата KPX е изработена от висококачествена твърда и универсалната мрежа.Душ количка caddy лесно и изсъхва бързо.Душ кабини caddies с подсилени шевове гарантират нейната дълготрайност.Душ чанта за баня също има дръжка, която можете да използвате за окачване на банята caddy на клинове или куки. 【8+1 Външни гнезда】Чанта за душата KPX е проектирана с 8 малки отделения и много голямо в центъра.Душ Кэди с голям капацитет, достатъчен, за да сте запазили всички свои нужди, включително шампоан, балсам, сапун, самобръсначка, четка за зъби, гребен, и сте ги запазили организирани и в добро състояние. 【Универсално използване】Това е един лесен начин да събере всичките си аксесоари за баня.Предмети от първа необходимост за къмпинг в колежа са идеални за общежития колежи, общи бани, душ кабини, спортни зали, училища, плаж, къмпинг, басейни, туристически и бизнес пътувания и т.н. 【Портативен и лек】Тази мрежа чанта за душата лека (само 2,4 грама), здрав, стилен и преносим, компактен, за да бъде в багажа, раницата и спортна чанта.Просто дръж чанта за душата caddy мъкна над вратата, дюза за душата или на кука. 【Луксозни подаръци летен лагер】Нашите чанти за душата caddy не само практични, но и са на мода.Душ Кутийка за лагери, включително мулти нископрофилни дизайнерски модели, черен, черен леопард, сиви, сиви ивици.Mesh bag-тоут-страхотен подарък за колеж, общежития, плувци, членове на залата, туристи, пътешественици, мореплаватели и крайцери.

Опции за продукта

Свързани продукти