.

.

Душ Кутийка с Рафтове, Куки, Баня с Душ Съхранение на Висящи Залепваща Рафт Стенен Органайзер Кошница За Душ Вана-Часова Полк За Душата Аксесоари Притежателя Шампо?

Душ Кутийка с Рафтове, Куки, Баня с Душ Съхранение на Висящи Залепваща Рафт Стенен Органайзер Кошница За Душ Вана-Часова

BGN 23.99

Наличност
На склад

【Rustproof & Waterproof】Нашата баня caddy е изработена от 100% неръждаема стомана SUS304, в сравнение с други материали, това лепило caddy по-здрав, устойчив на надраскване и не е лесно да се е деформирал. 【За да получите последната капка】Голяма кошница за душата има специален дизайн на обърнатия пристанището, така че можете да обърнете шампоан с главата надолу и лесно извличане на целия престой шампоан.Рафтове организатор за баня с кух дизайн, 360-градусная вентилация, бърз дренаж, така че полк и предмети могат бързо да изсъхне.Внимателно полиран повърхност и ъгли на гладка и комфортна на допир.Антикоррозийный материал гарантира вашето здраве. 【Durable & Strong】Голяма товароносимост залепваща полк кошници многократно испытывалась за носене 32 кг.И повече елементи можеше да се държи на 2 отделни рафтове.Освен това, вие можете да решите къде искате да го поставите отделно.Дебели метални линии и плътна заваряване осигуряват здравината на рафтовете. 【No Пробийте No Trace Nano Sticker】Безинструментальный лигав дизайн, без увреждане на стените.Нано етикети осигуряват силна адхезия, и тя не ще бъде лесно отваливаться.по-силна, отколкото засмукване душ за съхранение и подходяща за по-голям брой видове стени.Лесно се инсталира и е отстранена, може да се монтира на всяка стена във всяко положение, ако е необходимо, за разлика от традиционните рафтове, които могат да се мотае само на душ кабини, врати или ъгли. 【Масово съхранение】Организация на душата с голям капацитет, не заема много място, правилното съхранение, дръжте стаята си чист и подреден.Двухсекционный лигав органайзер-rack ви позволява свободно да инсталирате душ кабини, стелажи, в зависимост от височината на бутилката и реалното пространство.4 подвижни куки - елегантно решение за окачване на предмети.Тези организаторите за душата достатъчно просторни и големи, за да побере множество предмети за лична хигиена за цялото семейство. 【Широка приложимост】Можете да съхранявате продукти за баня.Той също така е идеален за вашата кухня.Отлична компактна душ полк за малко пространство,може би, включително общото хотел или семеен ван.Това също е добър избор за подарък или за съхранение на бижута.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа.Ние предлагаме гаранция 24 месеца.· 1. Моля, обърнете внимание, че лепилото не може да се използва два пъти. · 2. Стенни душ-часова може да бъде инсталиран на плочки, мрамор, гранит, втвърдяване на стъкло, гладки дървени стени и плавен твърд метал.Въпреки това той не се препоръчва за неравни или неравни повърхности, като например боядисани стени, тапети, бетонни стени или варовикови стени.МАТЕРИАЛЪТ. ·Срок на годност вани от неръждаема стомана SUS304 с куки.ПАРЦЕЛ В КОМПЛЕКТ. · 2 x органайзер за душата на Caddy. · 2 х лепила. · 4 х подвижни куки за душата. · 1 х Ръководство за потребителя.

Опции за продукта

Свързани продукти