.

.

KuCharm Монтиране На Стена Кактус Самоклеящийся Рафтове За Съхранение На Притежателя Кухня, Баня Четка За Зъби Хотел Полк Консумативи, Багажник Организатор На Притеж?

KuCharm Монтиране На Стена Кактус Самоклеящийся Рафтове За Съхранение На Притежателя Кухня, Баня Четка За Зъби Хотел Полк

BGN 21.59

Наличност
На склад

_BOS_ Свеж дизайн кактус, търсещ естествен опит.Заоблени ъгли дизайн, той е гладка и няма да навреди на ръцете. _BOS_ богат на функции подвесная четка за зъби, лесно подвешивающая малки предмети с лявото и дясното крило панделки, удобен за съхранение. _BOS_ Дизайн без перфорация, свободно залепване без маркировка, четка за зъби виси във въздуха, лесно се слива и не се страхува от влага. Изящна изработка, малък и сладък, може да се използва от възрастни и деца, подходящ за всички видове пасти за зъби. Подходящ за различни стени, като метал, дърво, боя, стъкло, мрамор, теракот. ❤За кактус самоклеящийся притежателя стеллажа за съхранение : * Нашите рафтове са предназначени за организиране на вашето пространство.* Модерен дизайн, съвместим с пускането на всякакви помещения.* Многофункционална монтиране на багажник ще ви помогне да се сбогува с каша.* Този държач за съхранение на кактуси и ще бъде страхотно допълнение за вашия дом.❤Технически характеристики : Материал : Пластикразмер : approx.15x14.5cm/5.51x5.71in Optional Цвят : тъмно зелено, светло зелено, розово, White Quantity : 1 бр кактус съхранение❤Пакетът включва : 1 x рафтове за съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти