.

.

LXTKLQ Non-drilled Shower Rack Frosted Corner Shower Rack Bath Shower Rack Rotatable for Bathroom Storage Rustproof Stainless Steel Shower Organizer Wall Mounted (Цвят : Бял)

LXTKLQ Non-drilled Shower Rack Frosted Corner Shower Rack Bath Shower Rack Rotatable for Bathroom Storage Rustproof Stainless

BGN 21.79

Наличност
На склад

Завъртане на 360 градуса : модерен дизайн, съвместим с декорация на всяка стая. въртене на 360 градуса, лесно за разбиране.Сливи и безпрепятствен : тази въртящата се рафт за душата и има жълто-сив отделение.Сложете тавата-дренажна функция.Извадете тавата с функция за дрениране.Следователно, имате два варианта за неговото използване.Ако трябва да го използвате в банята, можете да ги извадете от тавата и се проектира с няколко дренажни отвори, които могат бързо да се налива вода, дори и във влажна среда.Широкото разпространение : Ъглова полк на полк, за баня може да се използва в бани, кухни и много други помещения.Независимо от това, къде го използвате, полк винаги има достатъчна носеща способност.Душ-рафтове без пробиване лесни за инсталиране : 1.Почистете повърхността на душ кабината, преди да използвате. 2. Нанесете стикер на кадилак, преди да го инсталирате на стената и използвайте ниво, монтирани на кадиллаке, за да потвърдите мястото на инсталацията. 3. Оставете отложен за 24 часа, преди да се сложи нещо на душ рафт.Качествено обслужване на клиенти : Ако по някаква причина не сте доволни от тази рафт за душата, без пробиване, моля, свържете се с нас по всяко време, ние сме винаги тук, за вас, ние предлагаме 100% задоволителни услуги.Моля, бъдете сигурни за закупуване.

Опции за продукта

Свързани продукти