.

.

Електрически Эпилятор за вежди, лесен и достатъчно малък Тример за вежди с острие от Неръждаема стомана за салон за дома(бял)

Електрически Эпилятор за вежди, лесен и достатъчно малък Тример за вежди с острие от Неръждаема стомана за салон за дома(бял)

BGN 17.03

Наличност
На склад

Нож от неръждаема стомана осигурява перфектно бръснене, близо до кожата и не причинява никакви навяхвания, счупвания, покраснений или раздразнения.Корона за обезкосмяване се използва отгоре и отдолу между веждите и веднага кърпички ненужни и разпръснати вежди, без да причиняват болка.Идеален подарък за вашата приятелка, майка, рожден ден, деня на майката и на Коледа.Тя е насочена към най-малките парцели за поддържане на идеалните вежди и е идеална алтернатива на по-традиционни воскам и пинцетам.Той е лек и достатъчно малък, винаги да се побере във вашата чанта, дамска чанта или джоб.Функция : 1. Нож от неръждаема стомана осигурява перфектно бръснене, близо до кожата и не причинява никакви навяхвания, счупвания, покраснений или раздразнения.2. Той е лек и достатъчно малък, винаги да се побере във вашата чанта, дамска чанта или джоб.3. Идеален подарък за вашата приятелка, майка, рожден ден, деня на майката и на Коледа.4. Тя е насочена към най-малките областта за поддържане на идеалните вежди и е идеална алтернатива на по-традиционни воскам и пинцетам.5. Корона за обезкосмяване се използва отгоре и отдолу между веждите и веднага кърпички ненужни и разпръснати вежди, без да причиняват болка.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : Електрическа машинка за вежди Напрежение : 5 v Тип батерия : литиева батерия Капацитет на батерията : 180 mah Тип захранване : USB захранване за Осъществяване списък : 1 х Host1 x Cover1 x Двустранен гребен за бровей1 x Brush1 x Ножевая корона Cover1 x USB кабел за данни.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Eyebrow Trimmer
Product Voltage:
5V
Battery Type:
Lithium Battery
Battery Capacity:
180mAh
Power Supply Type:
USB power supply
Package List:
1 x Host :
1 x Cover :
1 x Double-Sided Eyebrow Comb :
1 x Brush :
1 x Knife Head Cover :
1 x USB Data Cable :

Свързани продукти