.

.

3190 Подарък Тоалетни Стелажи 2-диференцирани,шкафове Спестяват място Подови Горните Рафтове За съхранение, Скринове Ъглови,в бани, Перални машини, Мивки Трайни (цвя?

3190 Подарък Тоалетни Стелажи 2-диференцирани,шкафове Спестяват място Подови Горните Рафтове За съхранение, Скринове Ъглови,в

BGN 432.14

Наличност
На склад

【Уникален дизайн】 Многофункционална стойка за тоалетна, разширете багажник на пералната машина, пломбират пространство за съхранение, създаване на елегантна атмосфера за вашата баня, кухня, перално, тераси и т.н. Тази превръзка стойка може да се превърне във важен компонент на различни детайли за мебели за дома. 【Здрав и издръжлив】 Тоалетна стойка е изработена от висококачествена дървесина, здрави и екологично чисти дъски, с прозрачна текстура на дърво и защита на околната среда, умерена плътност, устойчивост на надраскване и фино шлайфане устойчивост на износване, на дебелото квадратна тръба опора, подсилени перекладиной, дебела и стабилна, супер носеща и тежка долната плоча. Не заема много място. 【Дизайн на шкафчето】 Вместительное пространство за съхранение, дизайн на шкафчето, спретнато и красиво, здраво пространство може да блокира прах, ламинирано съхранение добре, добре, има лост за превключване на предавките за дъно, за да се предотврати свличане на предмети и защита на тяхната безопасност. 【Лекотата на монтажа】Тази тоалетна-часова лесен за инсталиране.Използвайте доставения хардуер и следвайте указанията в инструкциите за монтаж и употреба и ги стъпка по стъпка.Може да се установи бързо.Дизайн на поставка за крака, регулираща се на височина, за поддържане на равновесие рафтове. 【Многофункционален】 Функционален багажник за съхранение, рафтове за съхранение на над санитарен възел, подходящи за всекидневна, кухня, вход, перално помещение, тераси, вход, общежития, хотели и други сцени, може да се използва като шкаф за съхранение, на кухненските рафтове, стелажи за растения , организатор за дрехи, можете да разгледате повече начини за използване на това. ●Име на продукта : тоалетна часова●Класификация на цветове : черен, бял●Материал : метал + дърво●Размер : 160*28*50 см/63*11*19.7 в●Брой етажи : 2 етажа●Начин на монтаж : земя, без удар●Приложими сценарии : баня, тоалетна, перално помещение, кухня с мивка, дневна, спалня, балкон●Стил : прост, модерен, скандинавски●Забележка : поради разликата в ръчно измерване на размер, може да има отклонение от 1-2 см, моля, помислете за размера на по подходящ начин.Цвета на продукта ще има известна разлика в цвета се дължи на сцени на снимане и ефект показване на монитора.За повече информация, моля, обърнете се към самия получен продукт.Изискан външен вид, изящна изработка, не само е практично, това е просто произведение на изкуството.

Опции за продукта

Свързани продукти