.

.

за Galaxy A20 Портфейл Калъф, FlipBird [Карта/Брой Слотове] [Каишка за Китката] ПУ Светкавица Дизайн Кожен Портфейл Калъф Флип Мобилен Телефон Калъфи за Samsung Galaxy A20 за Момичет?

за Galaxy A20 Портфейл Калъф, FlipBird [Карта/Брой Слотове] [Каишка за Китката] ПУ Светкавица Дизайн Кожен Портфейл Калъф

BGN 41.84

Наличност
На склад

Предназначена само за Samsung Galaxy A20.Компактен, елегантен, стилен дизайн е на рисунката.Тънък калъф тип фолио за намаляване на обема и теглото.Подвижна каишка за китката за удобство за носене.Приложените слотове за карти и джоб за пари - Носете със себе си документ за самоличност, кредитни или дебитни карти и пари в брой, не взе със себе си портфейл.Функция влакчета - лесно може да се трансформира в поставка за гледане на видео и обмен на съобщения.Този красив калъф за таблет-идеалният подарък за вашите приятели. 1.Предназначена само за Samsung Galaxy A20. 2.Компактен, елегантен, стилен дизайн е на рисунката.Тънък калъф тип фолио за намаляване на обема и теглото.Подвижна каишка за китката за удобство за носене. 3.Приложените слотове за карти и джоб за пари - Носете със себе си документ за самоличност, кредитни или дебитни карти и пари в брой, не взе със себе си портфейл. 4.Функция влакчета - лесно може да се трансформира в поставка за гледане на видео и обмен на съобщения. 5.Лек, но супер защитен калъф, който е подходящ само за вашата галактика Samsung Galaxy A20.

Опции за продукта

Свързани продукти