.

.

Керамичен Фонтан вода Домашни любимци,Вода Котка Разпределя,Доставката е Любимец на Фонтана,Пияч за кучета и Котки Автоматично осигуряване на циркулацията на Тих?

Керамичен Фонтан вода Домашни любимци,Вода Котка Разпределя,Доставката е Любимец на Фонтана,Пияч за кучета и Котки Автоматично

BGN 31.99

Наличност
На склад

【Керамични материали и дизайн】 : Фонтан пет waterer е изработен от естествена висококачествена керамика на висока температура в среда, която е екологично чиста и устойчива на мръсотия.Красив външен дизайн не само позволява на домашния любимец да се насладите на удоволствието от пиене на вода, но и може да се използва като вътрешна украса. 【безшумен дизайн помпа】:Със супер тихо помпа едва ли ще чуете звук вода., така че това няма да ви притеснява или на вашия домашен любимец.Долната част на помпата е оборудвана с ползунковым регулатор ( - / + ), който може да коригира размера на притока на вода.Когато дебитът на водата е твърде голям, може да се коригира ръчно до "-", а дебитът на водата е твърде малка, за да се коригира до "+". 【4-канална система за филтриране на】:4-канална система за филтриране на ефективно осигурява безпрепятствен воден път, блокира големите примеси и филтрира малки примеси.Подобрен филтър елемент блокира косата във въздуха от вредни вещества, още повече начин качеството на водата.Той може да осигури прясна и здравословна вода за любимите си домашни любимци в продължение на целия ден.Многопосочен поток на въздуха на 360 ° възгордява вода, за увеличаване на кислород и свежест. 【Сигурен и здрав】:Керамика по-безопасно пластмаса, може да попречи на черни бради и не е лесно да се наклони.А на керамични дизайна не оказват влияние на химикали, като например сок и препарат за почистване. 【Лесни за почистване и разбиване на】 : Нашите котешки извор има по-голяма структура на дупки, която улеснява цялостна демонтаж и почистване.Опаковка вода е оборудван с 10 пакети филтри,се препоръчва редовно почистване и подмяна.Съвети за използване 1. Препоръчително е да се определи водна помпа, за първото използване, включване на вода и храна, вижте, нормално ли работи машината, и да коригира разход на вода до съответния размер. 2. След приключване на регулиране задайте филтърен елемент, поставете помпата на място и до питейна вода, на съответната височина. 3 Всеки път, когато се добавя вода, височина на водната помпа не трябва да бъде превишен.Ако водна помпа издава шум след включване, а след това водата може да се добавят по-малко. 4. Котките ще заемат изчаквателна позиция по отношение на новите и странни предмети.Ако котката е активно не им се радва, можете да се търпеливо да я води. 5. За здравето на котките се препоръчва смяна на водата на всеки 7 дни и почистване на вътрешната стена на спорта вода.

Опции за продукта

Свързани продукти