.

.

TTKD 2 бр. Въже Гнездо За Отглеждане на Птици Подвесная Легло Люлка, Хамак за Играчки на Канарче Чинка Неразлучник Малка Клетка Папагал Инкубационное Гнездо Кутия

TTKD 2 бр. Въже Гнездо За Отглеждане на Птици Подвесная Легло Люлка, Хамак за Играчки на Канарче Чинка Неразлучник Малка

BGN 97.52

Наличност
На склад

На люлка, има 3 колокольчика и три цветни мъниста, и птиците, както и това много се хареса.Памучен въже на ръчна работа, гнездо за отглеждане на птици от коноп, общ диаметър 19 см, диаметър на гнездата 13 виж Отличен външен аксесоар за дома и градината!Уникален ретро декоративен дизайн на птичия дървена гнездо.Висящи къщички са подходящи за диви животни на открито гори или за инсталация в двора.Може да се използва за облекчаване на стреса и скуката, да отговарят на навици лазать по птиците, както и да хапят птици.Всеки от тях е уникален, това е добър избор за украса на вашите птици, дребни животни като украса за перваза на прозореца.На люлка, има 3 колокольчика и три цветни мъниста, и птиците, както и това много се хареса.Памучен въже на ръчна работа, гнездо за отглеждане на птици от коноп, общ диаметър 19 см, диаметър на гнездата 13 виж Отличен външен аксесоар за дома и градината!Уникален ретро декоративен дизайн на птичия дървена гнездо.Висящи къщички са подходящи за диви животни на открито гори или за инсталация в двора.Може да се използва за облекчаване на стреса и скуката, да отговарят на навици лазать по птиците, както и да хапят птици.Всеки от тях е уникален, това е добър избор за украса на вашите птици, дребни животни като украса за перваза на прозореца.

Опции за продукта

Material:
Wood,Rope
Type:
1#Cotton Rope; 2#Hemp Rope
Size:
Overall Diameter
Quantity:
1 Pc
1.Please allow 0-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes (without retail package):
2 x Bird Nest :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Свързани продукти