.

.

ZXJTX Кошница за Хляб на Масата Зеленчукови Настолна Готварска Кошница За Съхранение на Выдолбленная Домашна Кръгла Желязна Тел Органайзер Плодов Дисплей Хол Съхра?

ZXJTX Кошница за Хляб на Масата Зеленчукови Настолна Готварска Кошница За Съхранение на Выдолбленная Домашна Кръгла Желязна

BGN 12.80

Наличност
На склад

Когато са романтични и елегантни сетове и мачове, това не е само съдове за готвене, но и джентълмен, роден за вас.С приемането на железен материал, той е лек и издръжлив, лесен за почистване.is модерен и атрактивен, най-подходящ за декорация на дома.Той може да се съхранява на зеленчуци и плодове като круша, портокал, банан и така нататък.Подходящ за масата, писмено плот, кухня, трапезария, отличен за демонстрация на пресни плодове, леки закуски или хляб.Творчески стил, което позволява разнообразие от choices Product име : Хляб basket Product материал : Iron Product цвят : черен, white Product технически характеристики : S : около 26.5 X10cm L : около 26.5 X14.5cm Scope на приложение : домашна кухня, ресторанти, хотели и други околната среда,съвет : 1. Очакваното време на пристигане на стоките е 7-20 дни.2. Моля, проверете внимателно размера и цвета на продукта, преди да купите.3. С изключение на продуктите, показани в този продукт, никакви други стоки, които не са включени.4. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете.5. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.6. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема възможно най-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти