.

.

Mauseng Тъкане на Иглата,Шевни Машини за Начинаещи Кожени Шевни Игли Стан Автоматична Машина за Плетене Адаптер Бормашина Kingsize Плетене Машина Плетачни Машини за Възр?

Mauseng Тъкане на Иглата,Шевни Машини за Начинаещи Кожени Шевни Игли Стан Автоматична Машина за Плетене Адаптер Бормашина

BGN 52.40

Наличност
На склад

Прежди стан,Шиене на Машина за Дрехи Електронна Плетене Дъска Чорап Плетене Машина Книга Кожа Шиене на Машина, Плетене на Бързо Плетене Машина Шевна Машина Игла.Стан,Малка Шевна Машина Певицата Плетачни Машини за Одеяла Чорап Плетене Машина Книга Плетачни Машини за Продажба на Плетени на Машина 48 Игли Шапка извършване на Машина.Плетене на една Кука Машини за възрастни,Шевни Машини, Тъкачни Станове за Деца Плетене за Съхранение на Игли 40 Pin Плетене машина за Плетене на Тъкачни Машини през Цялата Плетене стан за Шапки.Чорап Стан,Плета на Стан Плетене на Чанти Шевни Аксесоари Игли за Плетене Набор от Начинаещи Kingsize Плетене Машина 3,25 мм Игли за Плетене.Машинно Плетиво,Прежди стан за Шапки и плетачни станове кръгла Плетене Машина на Нови Плетачни Станове за Начинаещи през Цялата Вязальный Стан Набор от 40 Игли Плетене Машина. 1.На мястото на продажба на продукта : интересна 40-игольная плетене машина, е много практичен играчка!Вие наистина можете да композира това, което искате!Плетите това, което ви харесва, едновременно се учат да намират удоволствие и да се развива при деца визуално-моторна координация.2. Практични подаръци за трикотажни изделия : За начинаещи, това е невероятна работа, може да плета шалове, шапки, ръкавици, дрехи и даване на техните семейства и близки!3. Високо качество и практичност : Изработен е от висококачествена пластмаса, без специфичен мирис, сигурни и надеждни, трайни и има дълъг срок на служба.Възрастните могат да се допълнят с подаръци заедно с децата си и да изпитат удоволствие от плетиво.4. Конфигурация продукт : Плетене на една кука X1,шевна игла X1, поставка за конци X1, 3 връзки фина вълна, ръководство на потребителя, отвертка набор от аксесоари (4 нещастници,4 винта)5. Получавате : комплект за плетене на 108pack.

Опции за продукта

Свързани продукти