.

.

Skylety 3 бр. Хамстер Играчки Включват DIY Wooden Къща Хамстер, Моста на Дъгата, Хамстер, Люлки, Играчки за домашни Любимци Спортни Упражнения скално Катерене Играчка за Мал?

Skylety 3 бр. Хамстер Играчки Включват DIY Wooden Къща Хамстер, Моста на Дъгата, Хамстер, Люлки, Играчки за домашни Любимци

BGN 8.79

Наличност
На склад

Забавен комплект играчки : този набор от играчки за хамстер включва 1 двуетажна къщичка за хамстер (6,3 х 3,93 х 5,5 инча), 1 люлка (5,1 х 2,75 х 2,36 инча) и 1 моста на дъгата (5,5 х 2,75 х 3,15 инча); Комплект съдържа отвертка и винтове, които са по-стабилни и не Качествен материал : тези играчки за хамстери, изработени от дървени пластмасови панели, които имат добри водоустойчиви характеристики и не се чупят лесно; Ръба на дърво, кръгли и гладки, не е лесно да се нарани ръцете и са издръжливи и нетоксични.Широко приложение : двуслойни хомячий къща може да осигури среда за малки хамстери, един gerbil, мишки, хамстери джуджета и други космати малки животни; моста на Дъгата и люлки-интересните места за развлечение; Те могат да играят толкова, колкото искат.Интересни теми : тези играчки за катерене за домашни любимци са в разглобено състояние, което може да ви донесе удоволствие от diy; Можете да създадете къщата на хамстер, люлки и моста на дъгата за вашия домашен любимец на семейството и приятели; Аксесоари включени отвертка и винтове, за да ги направи силни.Сладък и колоритен дизайн : къщата на един хамстер приема многодверный дизайн, който е удобен за хамстери, да дойде и да играе, не скучая; И моста на дъгата-това са цветовете на дъгата, ярки и свежи, люлка-това е дизайн с форма на колело, който е много сладък и красив. 3 бр. хамстер играчки включват diy wooden къща хамстер, моста на дъгата, хамстер, люлки, играчки за домашни любимци спортни упражнения скално катерене играчка хамстер клетка аксесоари за малки хамстери, мишки един gerbil и други малки домашни любимци Особености : Прилага за : Тази къща хамстер може да осигури среда за хамстери, един gerbil, мишки, хамстери джуджета и така нататък; Хамстер мост и люлки-интересни развлекателни места за техните игри и катерене.Смешни to направи си САМ : Тези играчки за катерене за домашни любимци в разглобено форма, която може да ви донесе удоволствие от DIY; Можете да съберат тези играчки със своите приятели и семейството си.За да се насърчи развитието на отношенията между вас.Идва с отвертками и винтове, за да ги направи силни.Спецификация : Материал : дървени пластмасови панели Размер : къща Хамстер : approx. 6.3 x 3.93 x 5.5 inch моста на Дъгата : approx. 5.5 x 2.75 x 3.15 инчов Люлка : approx. 5.1 x 2.75 x 2.36 inch Пакетът включва : 1 x двуслойни къща хамстер 1 x Люлка 1 x моста на Дъгата Топло бележка : Само къщичка за хамстер и люлки са оборудвани с отвертка и винтове.Моля, проверете размера, преди да купите.Ръчно измерване, може да има известно отклонение на размера.

Опции за продукта

Material:
wood plastic panels
Size:
Hamster house:
approx. 6.3 x 3.93 x 5.5 inch
Rainbow bridge:
approx. 5.5 x 2.75 x 3.15 inch
Seesaw:
approx. 5.1 x 2.75 x 2.36 inch
Package includes:
1 x Double layer hamster house :
1 x Seesaw :
1 x Rainbow bridge :
Warm notice:
Only the hamster house and seesaw are equipped with a screwdriver and screws. :
Please check the size before purchasing. :
Manual measurement, it could have some size deviation. :

Свързани продукти