.

.

Регулируема стойка за хладилник-сушене-часова-стойка за хладилник-мини-стойка за хладилник-основата на пералната машина-силни крака-подвижна стойка за перални ма?

Регулируема стойка за хладилник-сушене-часова-стойка за хладилник-мини-стойка за хладилник-основата на пералната машина-силни

BGN 23.19

Наличност
На склад

【Регулируема основен размер】 : База за всеки малък или среден блок- Това се регулира от всички страни, така че можете да го настроите между минимално и максимално дължини за различни цели.Регулируема дължина : 18-27,5 инча, товароносимост : 600 паунда. 【Подходящ за】 : перална машина и сушилня, фризер и хладилник, мини-хладилник, шкаф или друга мебел.Лесно се монтира. 【Easy to setup refrigerator stand/trip】 : не е необходимо да използвате някакви строителни инструменти или пробивна машина, за да отговори на нулев търсене за стойка за хладилник.Само трябва да се организира и да го настроите в съответствие с инструкциите за експлоатация, той има 8 коректори ниво на течности, които ще ви помогнат правилно да се събере. 【Намаляване на шума и антивибрация】 : Това е основата moblie лесно assemble.it оборудван с черни антивибрационными гумени подложки, които могат да се предотвратят приплъзване, стабилизиране на шайбата, намаляване на шума и предотвратяване на вибрациите по време на процеса на пране и предене. 【ЗДРАВИ МАТЕРИАЛИ】 : Регулируеми крачета хладилник/поставка изработени от висококачествени инженерни пластмаси ПП, който е широко известен със своята здравина и издръжливост.Тази поставка може да продължи дълги години благодарение на пластиковому тялото.Стоманени пръти и устойчиви на корозия.Пералната машина се нуждае от тази стойка✔ Нашата група на пералната машина се намира в долната част на пералната машина и хладилника.Той може да бъде преместен и е водоустойчив и влагостойким.Моля, задръжте си издръжлив и лесен за почистване и редизайн.✔ Пералната машина и хладилник може да вдигне от земята, ефективно се избягва пряк контакт със земята.Решете проблема сложно за дрениране и почистване.✔ Предотвратите ръжда на пералната машина и удължава срока на експлоатация на перална машина.Характеристики : 1. Регулируема основен размер 2. Лесно конфигуриране стойка за хладилник/крак 3. Многофункционално основата 4. Водоустойчив, удароустойчив, устойчив на удари 5. Издръжлив материал.

Опции за продукта

Свързани продукти