.

.

Wasserstein Пакет - Blink Black 3-in-1 Прожектор, зарядно устройство и определяне на 2-Pack AA Battery Extension е Съвместим с Blink Outdoor (камери Blink в комплекта НЕ са включени)

Wasserstein Пакет - Blink Black 3-in-1 Прожектор, зарядно устройство и определяне на 2-Pack AA Battery Extension е Съвместим

BGN 55.99

Наличност
На склад

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.Ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия продукт.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. ✔ ПРОЖЕКТОР - прожектор 3-в-1 осигурява 2000 лумена светлина,която подобрява зрението на вашия фотоапарат при слаба светлина.Вграден датчик за интензивност на светлина и сензор за движение гарантират,че осветлението се включва само в тъмното, когато движението ще се открие на разстояние до 33 фута. ✔ ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО И ЗАКОПЧАЛКА - прожектор 3-в-1 се предлага с кабел, micro-USB и адаптор за закрепване.Осигуряването на определяне на място, можете да настроите фотоапарата под желания от вас ъгъл на гледане.За да инсталирате прожектор е необходимо проводна инсталация на външни разпределителни кутии. ✔ РАЗШИРЯВАНЕ AA БАТЕРИЯ - литиево-йонна батерия Wasserstein с капацитет от 4400 mah осигурява до 50% повече време живот на батерията на камерата Blink в сравнение с 2 батерии тип АА.Можете да пълното зареждане на литиево-йонна батерия за по-малко от 3 часа. ✔ По-МАЛКО СУАПОВЕ БАТЕРИИ - тъй като удвоява времето за работа на камерата е Blink, честотата на неизпълнение на батерията намалява наполовина. (Батерии в комплекта НЕ са включени). ✔ НАДЕЖДНО ВЪНШНО ИЗПОЛЗВАНЕ - прожектор 3-в-1 и удължител от AA батерия водоустойчив.Прожектор включва също и защитен силиконов слой на кабелна кутия, съединителя и подложка EVA за гърба.Wasserstein Пакет - Blink Black 3-in-1 Прожектор, зарядно устройство и определяне на 2-Pack AA Battery Extension са Съвместими с Blink Outdoor (камери Blink в комплекта НЕ са включени).

Опции за продукта

Свързани продукти