.

.

FMOGG Кошчето за Боклук Три-в-едно Автоматично въвеждане на Интелигентни Кофа за Боклук 430 от Неръждаема Стомана, Електрически Флип Начало Баня Кофа за Съхранение на ?

FMOGG Кошчето за Боклук Три-в-едно Автоматично въвеждане на Интелигентни Кофа за Боклук 430 от Неръждаема Стомана, Електрически

BGN 135.99

Наличност
На склад

Интелигентно наблюдение,автоматично отваряне и видима време на изключване.Вътрешни и външни бъчви разделени,са лесни за използване,лесни за почистване,гуманизированы,трудосберегающи,трайни и са стегнати,красиви и лесни. неръждаема стомана 430,съвременни технологични материали,по-трайни.Име на продукта : Умен кофа за боклук,материал : метал,неръждаема стомана,размери на продукта : 30 * 19 * 43 виж Благодаря ви, че посетихте моя магазин,натиснете,за да влезе в магазина ми,ще има много продукти за вашата помощ, логистика,в крайна сметка, ние ще ви изпратим в рамките на 1-3 дни,проверка на времето на пристигане - 9-15 дни.Име на продукта : Умен кофа за боклук Материал : метал,неръждаема стомана размери на продукта : 30*19*43 см съвет 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. 2. Не включва в себе си елементи, различни от кухненски кутия, показан на снимката на продукта. 3. Моля,обърнете внимание,че поради различни монитора може да се появи малка хроматическая отклонение,моля, разберете. 4, поради ръчно измерване,моля, позволете 1-2 см разлика,благодаря.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти,моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ако имате някакви въпроси,моля,свържете се с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.Вашето удовлетворение е нашата най-голяма промоция.

Опции за продукта

Свързани продукти