.

.

DFGMPydtd Ивица Пот, Пот Ленти Без Приплъзване Модни Превръзки за Жените Тренировка Превръзка На Главата за Йога, Бягане Спорт Фитнес зала (Цвят : зелен)

DFGMPydtd Ивица Пот, Пот Ленти Без Приплъзване Модни Превръзки за Жените Тренировка Превръзка На Главата за Йога, Бягане

BGN 12.79

Наличност
На склад

★Лесен за носене и е универсално : мъжки превръзка на главата препарати, шити в задната част на превръзки, което позволява да се носи мъжки превръзка, без обвързване; много удобен за носене. ★Супер мека и перфектно абсорбира целия пот от спортни занимания като йога, бягане и фитнес. ★Тази глава не причинява главоболие.Лесно се грижи и се измива със студена чиста вода. ★Разнообразие от цветове, изберете го, за да отговарят на вашите дрехи. ★Подходящ както за мъже, така и за жените, това е лента за глава може да остане на място, дори при работа в интерес на потном салона, и може лесно да се регулира в зависимост от вашите специфични нужди от гъвкавост.Стил : Печатьприменение : за дома, на открито Применимая тълпа : мъж, жена.

Опции за продукта

Свързани продукти