.

.

Момиче Сладка Принцеса Прическа Родословни, Двоен Слой Карикатура Превръзки с Клипсами Обрат Spit Инструменти За Косата, Мода Превръзки Двойна Бретон Прическа Родо?

Момиче Сладка Принцеса Прическа Родословни, Двоен Слой Карикатура Превръзки с Клипсами Обрат Spit Инструменти За Косата,

BGN 76.96

Наличност
На склад

Изработен е от висококачествен материал, здрав и издръжлив.Снеллспай.Притежава добра гъвкавост и няма да навреди на косата, а също така и лесно се побира и се отстранява.Част от оголовья, която е в контакт с коса, изпълнена с изпъкнали зъби, които са по-трайни, не е лесно отваливаются.Snellspy.Подходящи за много случаи, като например за пътуване, туризъм в училище и ежедневни облекла.Снеллспай.Най-добрият избор за подарък за момичета, направете ги по-чаровен.Снеллспай.Описание на продукта : Модерни плетени ленти Двоен слой Обрат spit лента за глава Инструменти за коса Как да използвате : 1. Първо сложете превръзка на главата си и извади сноп коса. 2. След това леко скрутите косата, за облекчаване на следните операции. 3. Поставете коса в малка скоба, или можете да изберете колко клипове използвате, за да видим красива прическа в зависимост от вашите нужди.Подходящ за всички видове прически : Могат да се използват всички типове коса, включително и дълга коса, къса коса, къдрава коса, права коса, суха коса и влажна коса.Това е чудесен инструмент за определяне на косата си, независимо дали е сън, грим, стайлинг или умывание лице.Универсално приложение : Подходящ за много случаи, като например спорт, йога, изход към улицата, грим, измиване на лицето, катерене и ежедневно облекло.Кръст Бод Пакет, включително : 9 X родословни.

Опции за продукта

Свързани продукти