.

.

Amoi Extra Large Чаши за Кафе,18 унции Керамични Чаши за Кафе,Чаена чаша С Дръжка,Модерен Комплект Чаени Чаши, Теракота, Керамика Микровълнова печка и съдомиялна машина,иде?

Amoi Extra Large Чаши за Кафе,18 унции Керамични Чаши за Кафе,Чаена чаша С Дръжка,Модерен Комплект Чаени Чаши, Теракота,

BGN 11.99

Наличност
На склад

В Китай от 1995 г. : Amoi Home е един от първите и иновативни производители на теракота съдове за дома в Китай и водещ доставчик на керамични съдове за готвене в света.Ние проектираме, произвеждаме и продаваме терракотовую съдове за дома с безкраен дизайн и безкомпромисна отдаденост от 1995 г. насам. Глазура с крапчатой формула : За разлика от други керамични компании, ще добавя лед с крапчатой формула, която създава специален ефект от обикновените.Придържайте се към класически начин в неутрални цветове, за момент и настроение отразяват вечеря, която ще сервирате.Теракотни съдове, ръчно изработени : Красиво изработени ръчно, всяка универсална детайл има разнообразни глазурованного интериор и неглазурованного на външния вид, за да подчертае естествените цветове и текстури на глина, което придава на вашата трапеза безгрижен и луксозен стил.Този комплект съдове за готвене добавя яркост всяко ястие.Лесна за почистване : Всички наши чаши бяха обгорени в пещ при висока температура по време на производството, петно не може лесно да останат и красива глазура ще продължи дълго. 100% безопасно за микровълнова фурна, миялна машина и фризера. За гарантиране на 100% удовлетворение : Обичайте своите чаши Amoi или върни им за 100% връщане или незабавно безплатна подмяна.Просто се свържете с нас, ако срещнете някакви въпроси или проблеми.Не забравяйте : вашето удовлетворение е нашето най-голямо желание.Майката земя ни е дала оригинален подарък.Благодарете на майката-земя, за това, че тя ни е дала ресурси.Извита.Кръг.Резба.дръжка.

Опции за продукта

Свързани продукти