.

.

ZZABC HBZHT 24 бр./компл. Найлон за Коса Дървена дръжка Четка за Акварел Дръжка Чистачките Акрилна живопис и Художествена четка (Цвят : сив)

ZZABC HBZHT 24 бр./компл. Найлон за Коса Дървена дръжка Четка за Акварел Дръжка Чистачките Акрилна живопис и Художествена

BGN 152.29

Наличност
На склад

Здрав и дълготраен експлоатационен живот.С различни обувки и отговарят на вашите различни нужди в живописта.Подходящи за акварел, занаятчийска художествена живопис и т.н., Подходящи за художници, студенти, младежи, деца и художници.Чанта за съхранение лесно се съхранява и пренася.Здрав и дълготраен експлоатационен живот.С различни обувки и отговарят на вашите различни нужди в живописта.Подходящи за акварел, занаятчийска художествена живопис и т.н., Подходящи за художници, студенти, младежи, деца и художници.Чанта за съхранение лесен за съхранение и кери.Name : Набор от четки Материал на косата : найлон дръжка материал : дърво Размер : около 20-23 см. забележки : 1. За ръчни измервания, моля, имайте предвид разликата в 1-3 виж 2. Поради причини, на екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основните стоки, други декорации не се продават.Списък на : 24 бр. / костюм.

Опции за продукта

Свързани продукти