.

.

linxiaojix Печатни бродерия с Аксесоари, 20,2 см Печатни направи си САМ Комплект за Красива Бродерия за Декорация на дома за Декорации на Подаръци(пълни с цветя)

linxiaojix Печатни бродерия с Аксесоари, 20,2 см Печатни направи си САМ Комплект за Красива Бродерия за Декорация на дома

BGN 72.08

Наличност
На склад

Лекота на използване.На бродирани тъкани има цветни мотиви и инструкции на английски език.Начинаещите могат лесно да се научат рукоделию.Обръч за бродиране е регулировочный винт за плат за бродиране е дебела.С красиви шарки, цветни мотиви, растения и цветя, осигуряват добра помощ за начинаеща бродерия.След като бродерия бъде завършена, можете също така да я поставите в хола или спалнята като украса.Насладете се на поделками от бродерия със собствените си ръце, даде завършена бродерия подарък на семейството си или приятели, това ще бъде много специален, смислен подарък.Всяко парче бродирани тъкани, отпечатани с красиви цветни шарки, за да отговарят на вашите различни нужди и да се осигури добра помощ за начинаещи.Вышитую плат може да се измие, когато приключите.Функция : 1. С красиви шарки, цветни мотиви, растения и цветя, осигуряват добра помощ за начинаеща вышивки2. Всяко парче бродирани тъкани, отпечатани с красиви цветни шарки, за да отговарят на вашите различни нужди и да се осигури добра помощ за начинаещи.Вышитую плат може да се измие, когато закончить3. Лекота на използване.На бродирани тъкани има цветни мотиви и инструкции на английски език.Начинаещите могат лесно да се научат рукоделию.Обръч за бродиране е регулировочный винт за задържане на тъкани за вышивания4. След като бродерия бъде завършена, можете също така да я поставите в хола или спалнята като украшения5. Насладете се на DIY бродерия занаяти, дайте завершенную бродерии като подарък на семейството си или приятели, това ще бъде много специален, важен подаркиспецификация : Тип на продукта : Печатна вышивкаматериал : платно , пластмаса Диаметър на рамка за бродерия : прибл. 20.2 см / 8.0 in Product Използва : направи си САМ Бродерии, украси, декориране на дома, подаръци и т.н., са Предпоставка списък : 1 х бродерия скоростна 6 х ред 3 х игла 1 х бродирани одежда1 х Ръководство за потребителя or1 х Бродерия кутия 10 х ред 3 х игла 1 х бродирани одежда1 х Ръководство за потребителя Забележка : Моля, позволете 0 точност до 2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Опции за продукта

Item Type:
 Printed Embroidery
Material:
Canvas , Plastic
Outer Frame Diameter of Embroidery Frame:
Approx. 20.2cm / 8.0in
Product Uses:
DIY Embroidery, Ornaments, Home Decoration, Gifts, Etc
Package List:
1 x Embroidery Box  :
6 x Line  :
3 x Needle  :
1 x Embroidered Cloth :
1 x User Manual  :
1 x Embroidery Box  :
10 x Line  :
3 x Needle  :
1 x Embroidered Cloth :
1 x User Manual  :
Please allow 0 to 2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Свързани продукти