.

.

HUYADAPI Бродерия Starter Kit Модел,Комплект за Кръстат Бод, Комплект за Бродиране,Включително Обръч за бродиране, цветни конци и ножици за бродерия за начинаещи-Комплекти ?

HUYADAPI Бродерия Starter Kit Модел,Комплект за Кръстат Бод, Комплект за Бродиране,Включително Обръч за бродиране, цветни

BGN 6.39

Наличност
На склад

Стойността на кръст Бод Опаковка : 1 бр. памучен плат с изображение, за всеки промишлен дизайн ,1 бр. бамбуков обръч за бродиране ,1 бр. инструкция,1 бр. ножици, цветни конци и игла за бродерия в комплекта.Комплекти за бродерия за начинаещи : Инструкция конструира с печатни модел и вышивальным бод, ви учи на това, как да се справят с от конци, а начин за формиране на бродерия, а след това може да ви помогне лесно да завърши модели бродерия, подходяща за начинаещи.Популярни мотиви : На тъканта е красив модел, разработен от нас самите, и модел може да отмие след това, като сте готови.Можете да получите усещането на удовлетворение от своята художествена работа.Многофункционален обръч за бродиране : Пластмасов обръч за бродерия е на винт, който можете да регулирате напрежение, когато това е необходимо.Тя може да се използва като рамка за предлагане на готовата бродерия, висеше в хола или спалнята, като декорация на интериора.Популярният подарък : подходящ подарък за вашите семейства и приятели; Това е също и начин да се отпуснете от работа, да помогне да се настройват емоционално, да намали стреса и да развиват своето търпение.

Опции за продукта

Свързани продукти