.

.

Органайзер за Коса Монтиране на стена, Селски Бял Сешоар Титуляр За Грижа За Коса и Стайлинг Инструмент Органайзер, Баня Суета Органайзер за Стена, Красота Уред За ?

Органайзер за Коса Монтиране на стена, Селски Бял Сешоар Титуляр За Грижа За Коса и Стайлинг Инструмент Органайзер, Баня

BGN 31.99

Наличност
На склад

Компактен дизайн, лесен за инсталиране и увеличава обема на съхранение, без да намали и без това ограниченото пространство на банята.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа !. увеличава вашето хранилище, без да намали и без това ограниченото пространство на банята се Нуждаят от повече причини, за да получите този органайзер за стайлинг на коса и инструменти?Вижте тези прекрасни функции ✅ Практично за майката, Ден на майката и коледен подарък идея ✅100% гаранция за удовлетвореност на клиентите ✅ Не е обект на неподходящи растежа на Технически спецификации Размер : 16,5×11,3×4,4 инча Mailto : 1 × 2 ниво дървен държач за сешоар, 3 × чаша от неръждаема стомана, 2 × стенни болтове, 2 × стенни анкеры.Стенен органайзер за коса ще се превърне в стилно допълнение към вашия органайзеру за баня. ✅【STURDY & DURABLE WOOD HAIR TOOL ORGANIZER】- Този стенен органайзер за коса е изработена от 100% естествен масив дърво, който е много здрав и издръжлив, може да се използва в продължение на много години. е Щедър размер за този стена на притежателя на сешоар организатор ви дава чисти и спретнати пространство.Нашата мисия е да направим живота на всеки един клиент по-ефективна, организирана и пълноценен.

Опции за продукта

Свързани продукти