.

.

BAITE Неръждаема Стомана Сешоар Притежателя Монтиране на Багажник За Съхранение Баня Организатор на Домакински Притежателя на Оборудването(B,сребро)

BAITE Неръждаема Стомана Сешоар Притежателя Монтиране на Багажник За Съхранение Баня Организатор на Домакински Притежателя

BGN 6.19

Наличност
На склад

БЕЗОПАСНО И СЕ СБОГУВА С МРЪСНИ КАБЕЛ?- Този притежателя на сешоар държи вашето горещо устройство прически далеч от деца и домашни любимци.Както и сешоар за коса ще направи вашата плот и шкаф по-ароматно, ще попречи на всички възможни рискове, които могат да възникнат, ако оставите сешоар валя в банята.Титуляр на сешоар е подходящ за баня и тоалетна и салон. ?ПРАКТИЧНО И УДОБНО?Този притежателя на сешоара има кука за закачане на принадлежности за баня и кука за захващане на куплунга на притежателя на сешоар. ?ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ,КОНСТРУКЦИЯ БЕЗ ПЕРФОРАЦИЯ?Лесно се отстранява и се инсталира.Няма да навреди на стената,се препоръчва да се използва стенен държач на сешоар след нанасяне на лепилото след 48 часа.Просто отлепете защитния слой на задната част и залепете багажник сешоар в желаната позиция. ?ТРАЕН И ИЗИСКАН,УСТОЙЧИВИ НА ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА?Изработен от висококачествена неръждаема стомана, с висока здравина, лекота, коррозионностойкого материал, може да се гарантира качеството и защита от корозия за багажник на притежателя на сешоар .Максимална весовая капацитет за всеки притежател на сешоара е 20 паунда. ?ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ?Ако имате някакви въпроси по време на процеса на инсталиране на продукта, моля, свържете се с нашия екип от сервизно обслужване чрез, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне възможно най-скоро.Размер : 12x9.5x5.5cm Package Включва : 1бр x storage rack Color : Silver and Black Weight : 113g Material : Stainless steel Notes : 1. Измерването на предмета, който се намира на масата, може да предизвика малка разлика.2. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината, при което е направена снимката.Благодарим ви за разбирането!.

Опции за продукта

Свързани продукти