.

.

WJDWJ Room Decor Преводачи Letter Hook Срок Organizers Storage Key Rack Holder Hooks Home Organization and Storage Shelfs (Color : Home)

WJDWJ Room Decor Преводачи Letter Hook Срок Organizers Storage Key Rack Holder Hooks Home Organization and Storage Shelfs

BGN 52.85

Наличност
На склад

Разумно използване на пространството.Може да ви спести пространство, така и украса на вашата стая.Траен : Изработена от дърво , здрава, устойчива на износване и дълъг живот.Многофункционално съоръжение за съхранение, а също така и добра декорация на дома.Красива мебели за дома, както и създаването на чист домашна среда.Разумно използване на пространството.Може да ви спести пространство, така и украса на вашата стая.Траен : Изработена от дърво , здрава, устойчива на износване и дълъг живот.Многофункционално съоръжение за съхранение, а също така и добра декорация на дома.Красива мебели за дома, както и създаването на чист домашна среда.Параметри : Име : Декор английското писмо Hook Color : Любов,Home Size : около 32*17 см/12.59*6.69"Материал : Деревоупаковка включва : 1 бр. x полици за съхранение Забележка : 1)Само горната съдържанието на пратката, както и други продукти, които не са включени.2) се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.3) Размер може да бъде 1-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши този проблем.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди!Моля, уверете се, че мястото склеено един път и начин за инсталация трябва да се извърши в съответствие с инструкциите за инсталация.

Опции за продукта

Name:
Room Decor English Letter Hook
Color:
Love,Home
Size:
About 32*17cm/12.59*6.69''
Material:
Wood
Package include:
1Pc x Storage shelf :
NOTE: :
1)Only the above package content, other products are not included. :
2) Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
3) Size maybe 1-2 cm error due to hand measure. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
Please make sure that the location is glued once and the installation method must be carried out according to the installation instructions. :

Свързани продукти