.

.

Duduho 82L Голяма Галактика, Кошница За Дрехи Вселената Космическа Кошница За Дрехи с Дръжки, Кръгли Органайзер За Съхранение на Водонепроницаемое Високо Складное Коф?

Duduho 82L Голяма Галактика, Кошница За Дрехи Вселената Космическа Кошница За Дрехи с Дръжки, Кръгли Органайзер За Съхранение

BGN 23.98

Наличност
На склад

Висока тънка кошница за дрехи : 28 x 15 x 15 см (72 x 38 x 38 см), голям капацитет 82 л за събиране на дрехи на цялото семейство или като кутия за съхранение на детски играчки, мръсно бельо, одеала, чаршафи, кърпи, чорапи, бельо и така нататък.Материал : Кошница за дрехи, е направена от оксфордской плат с вътрешен пластмаса покритие, което позволява да се постигне ефект на леки, водоустойчиви, лесно сохнущего и трайно.Добавяне на пластмасова табла в долната част на прави количката за съхранение самостоятелно.Сгъваема, когато не се използва, можете да бързо да сгънете количката за бельо в плоско състояние за съхранение.Удобни дръжки на горните дръжки позволяват лесно да носят със себе си и да се движат навсякъде, че е перфектният избор за пътуване или семейна съхранение.Многократно използване : Чанта-кошница за дрехи, подходящи за дома, офиса, детска стая, спалня, баня, тоалетна, килер, перално, на общежитието на колежа, както и чанти за дрехи или чанти за съхранение на мръсни дрехи, а също и чанти за пътуване/покупки/пикник за всички видове никаква всячины.Уникален модел на печат : съчетавайки красота и практичност, персонални индивидуален дизайн прави вашата кошница за дрехи уникална, че добавя цвят и забавление в скучен стая, добре дошли в нашия магазин, да изберете нещо, което обичате.Забележка : отпечатан от външната страна на кошници за бельо, интериор черен и непечатный.Всеки иска да има уютен и топъл дом, и нашата многофункционална количка за бельо е не само добър помощник в живота, но и украсата на дома.Това може да ви помогне да спестите място и да ви дръпне от мръсна среда.Тази персонални и стилна количка за бельо просто е необходимо за вашата приятна дома!Технически характеристики на : 1、Размер : 28x15x15 инча (72x38x38 см). 2,Капацитет : 82 л. 3,Материал : водоустойчив плат Оксфорд. 4、кръст Бод Пакет съдържание : 1 х Количка за бельо. 5、Сгъваем и преносим дизайн : може да се сгъва, за да спестите място, когато не се използват, дръжката е от алуминиева сплав с мек изземване може лесно да се транспортира с една ръка - издръжлив и лесен.Многофункционална количка за бельо : 1、се Използва като съхранение на дрехи, домашен текстил, детски играчки, детски аксесоари, приемни чанти и пет доставки, а също и като организатор за дрехи, одеала, чаршафи, кърпи, играчки кукли, кърпи, чорапи, бельо, никаква всячины и така нататък. 2.Отличен за детска, детска стая, пералня, общежитието на колежа, игри стая, занаятчийска стая, баня, спалня, тоалетна, килер и т.н. 3、е Подходящ за жени, мъже, момичета, момчета, деца, деца, младежи, юноши, студенти. 4.Най-добрият подарък за Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, Ден на раждане, в Деня на св.Валентин.

Опции за продукта

Свързани продукти