.

.

Пластмасов стенни сгъваема кошница Преносима сгъваема кошница за дрехи non-пробиване retractable storage basket е подходящ за мръсни дрехи и чисти дрехи в банята (бял, 2815.518)

Пластмасов стенни сгъваема кошница Преносима сгъваема кошница за дрехи non-пробиване retractable storage basket е подходящ

BGN 14.36

Наличност
На склад

1 Продукт е разделен на два модела : големи и 15 инча * 11,8 * 10,8 инча, малки от 11 инча * 7 * 6,1 инча. 2. Може да се сгъва на стената, за да спестите място.Бял пластмасов кош за мръсни дрехи разгъва при използване.Сгъва и се свива, когато той не се използва.Можете да нанесете шампоан и душ гел.Ти можеш да се промени, когато бъде предоставен вана. 3 Лесна инсталация.Почистете стената.Свалям и залепете защитен филм, след това натиснете, за да изпусне въздуха, а след това да окачите кошница за съхранение.Инсталацията е завършена, и можете да я използвате.Моля, обърнете внимание, че от паста не може да се използва втори път. 4. Бяла пластмасова сгъваема кошница за съхранение.Можете да го използвате като детска играчка.Кошница за съхранение на книги на студенти, бизнесмени, канцеларски и други офис консумативи и никаква всячины. 5 Wall-mounted пластмасова сгъваема кошница, може да съхранявате играчки, закуски, намаляване на каша, кратки къща и подобряване на качеството на живот.Пластмасов стенни количка за бельо.Домашни кошница за съхранение и могат да се използват като места за съхранение на детски играчки.Може да се използва на пода или на масата.Артикул с дръжка е красива и щедра.Изработен е от пластмаса PP.Дръжката е дебела и удобна.Можете да го окачите на стената, за да спестите място.Стенни сгъваема кошница многофункционален материал за здравето и опазването на околната среда.Непрозрачен дизайн, заобиколен от нов тип найлонов плик материал, нетоксичен и вкус, може да се носи с себе си.Многофункционален, това е добър избор за елегантни и модерни хора, които обичат красотата.Бяла пластмасова сгъваема количка се предлага в два цвята : бяло и сиво.Това е добър избор както за самотни, така и за мъже.

Опции за продукта

Свързани продукти