.

.

Мулти Форма на Кристал Crystal AB Кристали За Нокти Занаят,FlatBack Кристали Кристали 3D Декорация Плоска Задната Камъни Набор, Дизайн, Декорация на Нокти.

Мулти Форма на Кристал Crystal AB Кристали За Нокти Занаят,FlatBack Кристали Кристали 3D Декорация Плоска Задната Камъни

BGN 4.87

Наличност
На склад

❤ Кристали за бродерия : Красиви, ярки цветни кристали-това е и кристали, с фиксирана облегалка, които можете да използвате, за да добавите интензивен блясък почти всеки материал, включително плат, пластмаса, метал, стъкло и така нататък.Широко използвани кристали за грим, нийл арт, бижута дизайн и други проекти ни позволяват да добавите блясък, блясък и пица на всеки сантиметър от живота си. ❤ Високо качество на Кристали : Кристалите са изработени от висококачествено стъкло с многопластов лица.Той е много твърд, и не е лесно да се прекъсне.Кройката е прозрачна на повърхността на скъпоценни камъни с тънко дъно, което отразява светлината с трайни сверканием и яркост.които добавят блясък и сексапил на вашите поделкам, правят ноктите по-ослепителен и чаровен. ❤【Лесна употреба Почистете повърхността на ноктите, обелете базов лак и го поставете върху ноктите.Цвят : както е показано на изображенииупаковка включва : 4 бр. от Тези малки кристали се различават от тези стъклени камъни гореща фиксация, и те не са самоклеящимися, така че трябва да се нанесе лепило, за да залепи ги (лепилото не е включено в комплекта).Поддръжка : Нашите продукти гарантират добро качество и интимна обслужване на клиенти за 100% удовлетворение.

Опции за продукта

Свързани продукти