.

.

Титуляр Ключова поща за Стени, Метални Куки За ключове на Стената с 6 Куки на Винт Стелажи за Дома, Антре, Входната врата, Офис, Кухня, Пералня (черен)

Титуляр Ключова поща за Стени, Метални Куки За ключове на Стената с 6 Куки на Винт Стелажи за Дома, Антре, Входната врата,

BGN 11.99

Наличност
На склад

【Обновен пощенски държач за ключове за стена】Този висококачествен кука за ключове е с елегантен модерен дизайн, които ще отговарят на почти всеки стил и ще повиши качеството на живот. вече много години!. 【Притежателя ключ с рафт】Съхранява на нашите писма и ключове организирани и не се притеснявайте за това , че пропуснете нещо важно!, закачалка за ключове може да съдържа различни предмети като ключове, писма, маска, писма и сметки, в чантата, палтото, каишка за куче, слънчеви очила и други ежедневни предмети. 【Ключовете на притежателя декоративен】Подреден дом, чист ум?В IVOUOEE ние определено така мисля!Нашият държач за ключове за стенен декор с 6 куки за ключове и практично пространство на рафта добре подготвена за дома, който причинява радост. 【Перфектен размер】Измерение 9.8"дългата x 2.7 широк x 2.8" висок като цяло, достатъчно просторен, за да запази вашите ежедневни предмети,идеален за вашия дом, офис, кухня, хижи, общежития или на всяка стая!1* притежателя ключ черен цвят за стените с куки, 2* включва аксесоари, 2* самозалепващи етикети. 【Ключовете на притежателя декоративен】Подреден дом, чист ум?В IVOUOEE ние определено така мисля!Нашият държач за ключове за стенен декор с 6 куки за ключове и практично пространство на рафта добре подготвена за дома, който причинява радост.Икономка от неръждаема стомана е изключително устойчив и издръжлив на дълги години.Умен тава с шест здрави куки за ключове, предназначени за съхранение на ключове,писма,картички,списания,маски,очила, кучешка каишка,ръчни чанти и други предмети в коридора.

Опции за продукта

Свързани продукти