.

.

Kittyhok Безжична Камера за сигурност на открито/на Закрито, 1080 P Безжична Камера за сигурност на Батерии за Дома/Бизнес, Акумулаторна, Откриване на движение PIR, 2-полосн?

Kittyhok Безжична Камера за сигурност на открито/на Закрито, 1080 P Безжична Камера за сигурност на Батерии за Дома/Бизнес,

BGN 60.79

Наличност
На склад

【100% кабелен и стабилен сигнал, Wi Fi】100% безжична камера с батерии може да бъде публикуван в областта, където контакт не е на разположение.Двойна высокопрочные 5d Bi антени осигуряват по-силен сигнал Wi-Fi интернет и голям обхват на предаване. 【Интелигентна детекция на движение PIR】Камера за сигурност wifi-това е вграденият интелигентен PIR сензор, който открива движение на човек, животно или превозно средство.Намалете фалшива тревога от листа, дъжд или светлина (избягвайте 90%). 【Трайни и акумулаторна батерия】Батерия 10400m Ah (4 бр 18650 тип батерия) предварително инсталирани в камерата за сигурност, захранван с батерии.продължителност до 90 дни.Приложение кликне уведомление, след като нивото на батерията е ниско. 【Двупосочна аудио и облачное хранилище】Виж, чувате и говорите с децата си, родителите си или на домашни животни, освен на камери за наблюдение Wi Fi.Насладете се на 7-дневен безплатен облак хранилище trail.Support 128 GB Micro SD карта. 【1080 P FHD и нощно виждане】120° широк ъгъл на видимост контролира повече области в сравнение с други модели фотоапарати. Обектив 1080 P и инфрачервени светодиоди свързват точки с ясно изображение и видео през деня и през нощта.

Опции за продукта

Свързани продукти