.

.

Подарък кутия пръстени, Пластмасови Случай на съхранение на бижута мивки Елегантен Компактен Многофункционален Анти-Драскотина от светлина за предложения за сва?

Подарък кутия пръстени, Пластмасови Случай на съхранение на бижута мивки Елегантен Компактен Многофункционален Анти-Драскотина

BGN 47.04

Наличност
На склад

Многоцелеви : Кутия за съхранение, изключително подходяща за украса на обеци, предложения за брак, годишнини, помолвок, сватби и рождени дни и т.н. Висококачествени материали : Кутия за съхранение на бижута използва мек флокированный вътрешен и пластмасов външен слой, който лесно се почиства и може да защити бижута от надраскване.Малък : Компактен размер, кутия за обеци може да бъде поставен в джоб, за изненада на хората, а също така може да бъде подарък за майки, които имат нужда от нова кутия за пръстените.Елегантен : Луксозен и елегантен дизайн, модерен и лесен на външен вид стил, уникална и елегантна кутия за обеци, изящна изработка, лесно се отваря и затваря.Който представя на светлината : Тази кутия за обеци със светлина, и е много подходящ за осветление на светлина бижута, да прави бижута по-напреднали.Функция : 1. Елегантен : Луксозен и елегантен дизайн, модерен и лесен на външен вид стил, уникална и елегантна кутия за обеци, изящна изработка, лесно се отваря и затваря.2. Осветяване на светлината : Тази кутия обеци със светлина, и много соответствующа за да отразявам светлината бижута, като вашите бижута изглеждат по-напреднали.3. Многоцелеви : Кутия за съхранение, изключително подходяща за украса на обеци, предложения за брак, годишнини, помолвок, сватби и рождени дни и т.н. 4. Малък : Компактен размер, кутия за обици може да се постави в джоба, за изненада на хората, и това също може да бъде подарък за майки, които имат нужда от нова кутия ленти.5. Висококачествени материали : Кутия за съхранение на бижута използва мек флокированный вътрешен и пластмасов външен слой, който лесно се почиства и може да защити украса от надраскване.Параметри : Тип на продукта : в ковчег за бижута изделийматериал : пластмаса + flockingproductразмер : Approx. 76x76x53 мм / 3x3x2. 1 inbatteryмодель : CR2016 (идва с вградена батерия)Капацитет на батерията : 75 Мачномер батерии : 2 бр. в Списъка : 1 x кутия за обеци Забележка : Ръчно измерване, моля, позволявайте на някои грешки.

Опции за продукта

Item Type:
Jewelry Box
Product Material:
Plastic + Flocking
Product Size:
Approx. 76 x 76 x 53mm / 3 x 3 x 2.1in
Battery Model:
CR2016 (Shipped with Built in Battery)
Battery Capacity:
75mAh
Number of Batteries:
2pcs
Purpose:
Used for Storage of Jewelry, and Gift Box When Giving Gifts
Package List:
1 x Earring Box :
Manual measurement, please allow some errors. :

Свързани продукти