.

.

Mvchifay Кутия За Съхранение на Бижута Прозрачна Пластмасова Дисплей Бижута Тава Органайзер Калъф с Капак за Обици Гривна Колие Честит Подарък за Свети Валентин (розо?

Mvchifay Кутия За Съхранение на Бижута Прозрачна Пластмасова Дисплей Бижута Тава Органайзер Калъф с Капак за Обици Гривна

BGN 13.59

Наличност
На склад

ПП.Екологично чисти материали : Кутия за съхранение на бижута е изработен от пластмаса, лек и водоустойчив, здрав за дълго използване на времето.Прозрачен капак : Разработена прозрачен пластмасов капак за демонстрация на вашите бижута, да ги запазва, без прах.Многофункционален дизайн : Ковчег за бижута е разделена на няколко пледов различни размери за удобно съхранение на пръстени, колиета, обици, гривни и т.н. Идеален подарък : Калъф за съхранение на бижута ще се превърне в идеалното официални подарък за вашата приятелка, съпруга, майка на свети Валентин, Ден на майката, Коледа и т.н. Размер на детайлите : Ковчег за бижута мерките за 26x18, 5x3, 5 см. на Помещение включва : 1 бр. Няколко вида употреба : Кутия за съхранение на бижута за жени Калъф за съхранение на бижута кутия за Прозрачни подноси за бижута за дисплея Пластмасов органайзер за бижута с капак на Притежателя на бижута, за обици, пръстени колиета доставка : Ние изпращаме стандартна парцел свободно USPS, това обикновено отнема 7-20 дни от седмицата за доставка.Ако изберете човешкото същество е постигнало себереализация, това ще бъде много по-бързо.Гаранция за връщане на парите : Ние предоставяме на всички клиенти XKAI Storefront безплатна замяна или връщане в рамките на 7 дни, ако те не са доволни по някаква причина, и ние ще ви изпратим нов продукт или предоставяме ви пълно възстановяване, ако нашите продукти имат някакви проблеми с качеството в рамките на 90 дни.

Опции за продукта

Свързани продукти