.

.

Led Лампиона,4 Цвята Температура Модерен Светлина с Дистанционно и Ножным на Горивото,Промишлени Стая Лампи с Извънбордов Нефритовым Матирано Стъкло Абажуром за Сп?

Led Лампиона,4 Цвята Температура Модерен Светлина с Дистанционно и Ножным на Горивото,Промишлени Стая Лампи с Извънбордов

BGN 46.38

Наличност
На склад

Уникален foot ключ и дистанционно управление : С помощта на дистанционното управление лесно можете да управлявате торшером,без да излизате от легло и диван на разстояние 32,8 фута/10 метра С магнитна конструкция на този пулт за дистанционно управление могат да бъдат поставени на стълб на фенер.Конструкция на един крак превключвател ви позволява да включвате/изключвате го само една стъпка,без помощта на ръцете.Иновативната комбинация от две контроли ще направи живота ни по-удобен.Затемняемая led лампа в комплекта : Една led лампа E26 9 W включени в комплекта, за да ви спести време за търсене на съвместим.Яркостта е лампа с нажежаема жичка с мощност 60 Вата.С низкотермичной модерна технология led,с помощта на живот е по-дълъг от 20% от другите.Матиран стъклен лампа : В сравнение с други прозрачни стъклени нюанси, този матиран стъклен лампа отфильтрует силна светлина до лек естествена светлина,който помага за защита на вашите очи от силни светлини, насочени в очите.360°лекота, не прави един тъмен ъгъл.Подходящ за спални и кабинет. 4 цвят на температурата и бесступенчатое изгаряне : led лампиона е бесступенчатую регулировка на яркостта (от 5%до 100% ),както и 4 цвят на температурата избор от 3000 K, warm , 4000 К-топло бяло 5000 К студено бяло и 6000 K бяла дневна светлина.функция памет за запаметяване на най-новите настройки.Лесен за това да се съберат и стабилно основание : Тази лампа на пода сянка отличенный силен стълб на метал и утяжеленным основание е добра стабилност,по-безопасно за деца и домашни любимци.Лесно се инсталира,като следвате инструкциите, и лесно се движи с помощта на кабел с дължина 2,4 м Опростете модерен дизайн,щедър външен вид, обновление на застояла лампи, а също и добър декор за вашия дом. 1 х Основата на лампата. 1 х Лампа. 1 x led лампа E26. 2 батерии тип ААА. 1 х дистанционно управление. 1 х Ръководство за потребителя.Лампа : стандартна led лампа E26(включени в комплекта).Ключ : Foot switch/дистанционно на ключа.Затъмнение : Бесступенчатое 5%до 100% пълно затъмнение.Цветна температура : 3000 K-4000 K-5000 K-6000 K.Този led лампиона с матирано стъкло абажуром добре ще се впишат в винтажную или модерна всекидневна в индустриален стил.Изработен от никелированного метал,нов дизайн съчетава в индустриален стил и чиста елегантност.Хвърли топло сияние в пространството,включително и този под лампа с матирано стъкло абажуром,който е идеален за лампата на Едисон,която е включена в комплекта лампа.подходящ за учене,забавление,четене,шиене, работа, дом, гледане на филми, кърмене.Технически характеристики на : .Лампа с нажежаема жичка : Стандартна led лампа E26(в комплекта)Превключвател : foot switch/дистанционно переключательdimmable : Stepless 5%-100% full dimming Color Температура : 3000 K-4000 K-5000 K-6000 K.

Опции за продукта

Свързани продукти