.

.

Led Лампиона, Застояла Лампа за Дневна с Регулируема Гъши Шията, под лампа Torchiere ,Сензорно Управление Бесступенчатое Затъмнение на 3 Цветова Температура Лампа за Чет?

Led Лампиона, Застояла Лампа за Дневна с Регулируема Гъши Шията, под лампа Torchiere ,Сензорно Управление Бесступенчатое

BGN 25.59

Наличност
На склад

【MUITIFUNCTION TOUCH CONTROL SWITCH】стайни лампи за спалня може да се използва като бутон за включване и регулиране на яркостта и нюанса.натиснете, за да включите под лампа, докоснете превключвателя за регулиране на цвят, натиснете и задръжте за повече от три секунди, когато лампата е включена, можете да се насладите на яркостта, която искате. 【Три ЦВЕТНА ТЕМПЕРАТУРА】бесступенчатое затъмнение 3000 До 5000 До три цветна температура регулируема неутрална бяла светлина,топла бяла светлина, студена бяла светлина. 【МОДЕРЕН СТИЛ ДИЗАЙН】докато ви харесва, това могат да бъдат лампи за офис, лампи за спалня,лампи за кухня ,където желаете, удобен и съвременен дизайн. 【СУПЕР ЯРКИ, НО ЗАЩИТАТА на ОЧИТЕ】Можете да регулирате яркостта на 5%-100% , светлината нежно и предпазва очите и има дълъг срок на служба. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】лампи и осветление осигуряват две годишен гаранционен срок,ние искрено решаваме вашите въпроси или нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти