.

.

Лупа Лампа Увеличительная Студена светлина Грижа За Кожата Увеличение с Регулируем Повратна Лост Подова Поставка За Четене, Салон за Красота Elitzia ET2005 (целогодишен)

Лупа Лампа Увеличительная Студена светлина Грижа За Кожата Увеличение с Регулируем Повратна Лост Подова Поставка За Четене,

BGN 52.23

Наличност
На склад

【Защита на очите】Мека светлина : без блясък,без сенки и без трептене.Оптична леща е с ефект за защита на очите, така че тя няма да навреди на очите при продължително наблюдение. 【Високо увеличение на】5-10 пъти по-високо наддаване.голямо зрителното поле на обектива, насладете се на визуално изживяване с висока разделителна способност.За да можете да видите пъпки и фини детайли. 【Лекота на работа】Универсална конструкция на лоста, сгъваема и гъвкава.Подови уникална стабилна конструкция-бърза работа. 【Широка гама от】Широк спектър на приложение : салон за красота,пожилое четене,татуировка,електронен ремонт,мини-дърворезба,ремонт на часовници и т.н. 【Save space】Може да се постави навсякъде.3 бутона на конзолата за управление, може да се върти на 360°и 180°,регулиране на ъгъл, подходящ за себе си.Опаковъчен лист Основен скоба*1 бр Крак с колело*5 бр миене*1 бр Малки болтове*5 бр Голям болт*1 бр Референтно поле*1 бр Лампа със смесител*1 комплект Стъпка 1 : Поставете 5 на краката с колело на основния скоба.Стъпка 2 : Използвайте за миене и 5 малки болтове, за да закачите крака.Стъпка 3 : Поставете на транспорта, публикуван в средата на основата и я закрепете голяма болт.Стъпка 4 : Поставете лампа с кран в референтната стълб.Спецификация Опаковка : 76,5*34*16 cm Тегло : 8,8 кг Мощност : 5 W.

Опции за продукта

Свързани продукти