.

.

bilityhw Детска Количка Триколка Подвижна Дръжка накрайник за управляваща щанга Количка с Балдахин Детска Педал на Велосипед Количка (Цвят : лилав)

bilityhw Детска Количка Триколка Подвижна Дръжка накрайник за управляваща щанга Количка с Балдахин Детска Педал на Велосипед

BGN 19.20

Наличност
На склад

Количката се сгъва лесно за една стъпка в компактна гънка за удобство по време на път.Направете го прости за използване и също.Хладно и дишаща, универсален по всяко време на годината. 1. Високо качество на лен, приятна за кожата дишаща и сирене. 2. Высокоуглеродистая стомана, сигурна и стабилна. 3.Задна двойна спирачна система, стъпка на тормозе, професионална плътна конструкция съоръжения, конюшна и не се плъзга. 4. Подвижна усовик, удобен за различни ползите възрасти.Име : Детски трициклпРименяемый възраст : 6 месеца - 5 летматериал рамка : высокоуглеродистая стальматериал на седалката : еко пластиккатериал тип на колелата : твърдо колесоfabric : linen Color : сиво, лилаво, blue Whether той може да бъде като кликнете : Yes Whether той съдържа кошница за съхранение : Yes Whether той може да замъглява : Yes Assembly се Изисква : Yes Including дистанционно управление : No Bearing тегло : 25kg Function : баланс training Please забележка : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Моля, обърнете внимание, че може да има малка хроматическая отклонение се дължи на различни монитори, моля, разберете.?Срокът за доставка е 10-25 дни?Ако все още не можете да получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.?Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен.?В магазина ни има разнообразие от стилове и цветове, можете да отидете в магазина ми за гледане.

Опции за продукта

Свързани продукти