.

.

Xudongliu Клякам Фитнес Эспандер Педала Дръпна Артефакт 4 Тръби от естествен латекс-Еластичен Дръпна Въжето Фитнес Оборудване-Корем/Талия/hand/ръка (цвят : A)

Xudongliu Клякам Фитнес Эспандер Педала Дръпна Артефакт 4 Тръби от естествен латекс-Еластичен Дръпна Въжето Фитнес Оборудване-Корем/Талия/hand/ръка

BGN 51.60

Наличност
На склад

❤️ [100% високо качество на абсолютно нов продукт] -Нашата мощна издънка 4 тръби на педала на фитнес въже е изработена от екологично чиста пяна, а тръбата е изработена от NBR, което е добре за вашето здраве. 4 завязки имат по-висока якост на опън и по-добра еластичност от 2 завязки.След изпитването на опън, той е трайна и удобно за десетки хиляди пъти. ❤️ [Лекота на употреба]-Можете да използвате каишка педали педали в частна обстановка на къща, хотелска стая, офис или дори на открито. ❤️ [Fully fit design]-помага да вземете мека пяна и предотвратяване на наранявания.Увеличете спектър от движения на стрии.Намалява риска от нараняване преди тренировка, намалява стреса и подобрява гъвкавостта и подвижността на ставите. ❤️ [Загуба на тегло]-еластична, въже за фитнес.Лесно и безопасно регулиране и издърпайте нагоре в кръста, краката и ръцете, както и отпуснете раменете.Използвайте ролките и на тренажор за основните скулптурни движения, за да се избегне сгъстяване / сензор за запушване на кожата. ❤️ [Най-доброто следпродажбено обслужване]-Ако имате проблем с вашия продукт.Моля, пишете ни на време, и ние ще ви дадем задоволителен отговор. solution.Name : Многофункционална Rally Size : 52 * 28cm (килимче за йога + рали)Диапазон на разтягане : 120cm Advantages : неограничено ползване на място, легла, диван, всекидневна, кабинет и т.н. Използването на : разтягане на вените, свободното движение, загуба на тегло, движение на крайниците● ️ Забележка : поради ръчно измерване, моля, позволете 0-3 мм грешки.Поради разликите между монитора, изображението може да не отразяват действителните цветове на проекта.Моля, разберете, благодаря.1, размер се измерва ръчно, поради различните методи на измерване, грешка е неизбежно.2, се дължи на културни различия, дисплей, светлина и цвят се появяват малко.3 _BOS_ Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти