.

.

Faruxue Фитнес Светоотражающая Превръзка Чанта, Спортен Телефон Ръка Чанта Водоустойчив Калъф За Мобилен Телефон, Открит плувен Спорт Ръка Китката Чанта за Фитнес Тр?

Faruxue Фитнес Светоотражающая Превръзка Чанта, Спортен Телефон Ръка Чанта Водоустойчив Калъф За Мобилен Телефон, Открит

BGN 29.36

Наличност
На склад

Всяка стречинг, кацане без отпуснатост : Голям регулируем диапазон, унисекс, можете да лесно да се регулира закопчалка, за да намерите най-подходящия начин на носене.Комфорт : Нашите еластична превръзка на ръката е направена от висококачествен материал ликра/ликра, което прави вашата ръка е по-удобна и еластична.Водоустойчиви и дишащи : Джоб за мобилен телефон, изработен от водоустойчива материя, която може да блокира ежедневно пръски дъжд.В същото време облегалката извършва от окото на материал, който е удобен и диша.Голям капацитет : Чанта за ръце има 2 големи джоба.Можете да поставите ключ и телефон, за да не се надраска телефон.Това е достатъчно за поставяне на мобилни телефони с различни размери.Подходящ за всички видове дейности : Чанта за мобилен телефон е подходящ не само за тичане, упражнения, фитнес, бойни упражнения, фитнес, йога, разходки, джогинг, но и за каране на колело, туризъм, разходки, риболов, алпинизъм, къмпинг, за пътуване, за ежедневна почивка. 1. Комфорт : Нашите еластична превръзка на ръката е направена от висококачествен материал Ликра/Спандекс, което прави вашата ръка е по-удобна и еластична.2. Всяка стречинг, кацане без отпуснатост : Голям регулируем диапазон, унисекс, можете да лесно да се регулира закопчалка, за да намерите най-подходящия начин на носене.3. Голям капацитет : Чанта за ръце има 2 големи джоба.Можете да поставите ключ и телефон, за да не се надраска телефон.Това е достатъчно за поставяне на мобилни телефони с различни размери.4. Водоустойчиви и дишащи : Джоб за мобилен телефон, изработен от водоустойчива материя, която може да блокира ежедневно пръски дъжд.5.Подходящ за всички видове дейности : Чанта за мобилен телефон е подходящ не само за тичане, упражнения, фитнес, бойни упражнения, фитнес, йога, разходки, джогинг, но и за колоездене, туризъм, риболов, планинарство, къмпинг, пътуване, дневна почивка.

Опции за продукта

Name:
Sports arm bag
Color:
black, blue, gray
Material:
Oxford + polyester
Size:
17*8*2cm
Package included:
1*Arm Bag :

Свързани продукти